.

.

New
Скачане на въже, Регулируемо въже за скачане за Фитнес с Плъзгане Дръжка,Здрава PVC въже за скачане за Аеробни Упражнения, Бързо Тренировка за Издръжливост Трениров?

Скачане на въже, Регулируемо въже за скачане за Фитнес с Плъзгане Дръжка,Здрава PVC въже за скачане за Аеробни Упражнения, Бързо

BGN 9.43

Налично
Налично

Скачане на въже ЗА ФИТНЕС : скачане на въже е чудесен мазнини калории.Подобрява вашето равновесие и бързина на/координация, като накара умът ви се фокусира върху краката си в продължение на дълъг период от време, подобряване на напрежението в мускулите на цялото тяло.PVC скачане на въже : скачане на въже, изработени от здрав PVC материал,която е различна здравина и гладкост, осигурява максимален срок на експлоатация и позволява да се избегне напукване или счупване.МАТОВА ДРЪЖКА : Удобна дръжка позволява лесно да я вземете и да носят със себе си, което прави ръцете удобни и нескользящими по време на пропуск,веднага мотивиране на вашите цели в справката.МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ : Гимнастическая скачане на въже е конструирана с леки ергономични дръжки за допълнителен удобен и силно захващане.Дължина въжета могат да бъдат бързо контролирани, в съответствие с вашите ръст,подходящ за мъже,жени и деца, така че можете да използват пълноценно предимствата за изпълнение упражнения.ДОСТЪПНИ ДОМАШНО ТРЕНАЖЕРНОЕ ОБЗАВЕЖДАНЕ : Този вид въжета са отлични за кардиотренировок и забавна начин бързо да влезете във форма.Позволява да се горят калории и отлично да се тренира вприпрыжку или в скок.Функция : 1. Матиран дизайн дръжки, ефективно предпазва от приплъзване, което го прави удобен за задържане. 2. С регулируема дължина, прави въже подходящо за всички хора в различни векове и височини. 3. Нека ви даде плавен и лек опит да подскача, помага да се избегне усукване или навиване на въжето. 4. Изработен от устойчив PVC материал, който е устойчив на деформации, има дълъг срок на служба. 5. Позволява да се използва както на закрито, така и на открито, например в офиси, спални, дневни и градината.Спецификация : Тип елемент : скачане на въже Материал : PVC Цвят : Черен Правилна стойка скачане на въже : Струва ly, на глезена са леко пошатываются, предмишницата пада ly, дланите са противоположни или надолу, използвайте китката си, за да разтърси въжето, и не забравяйте, за да не кацне на петата или ходилото на крак.Правилната позиция bobble на въжето : 15 см / 5,91 инча пред тялото Как да изберете правилната дължина на въжето : Начинаещи регулира дължината на въжето в съответствие с техния ръст.Конкретен метод се състои в това, да стъпи на въжето двата крака заедно, да вземе дръжката с двете си ръце и дръпна я, докато тя не бъде имате под краката си.Употреба : Широко се използва в офиса, в спалнята, хола и на открито.Списък на пакета : 1 х скачане на въже.

Спецификация

Item Type:
 Jump Rope
Material:
 PVC
Color:
Black
The correct posture of rope jumping:
Stands ly, the ankles are slightly staggered, the forearm drops ly, the palms are opposite or downward, use the wrist to shake the rope, and remember not to land on the heel or the sole of the foot.
The correct position of the swinging rope:
15cm / 5.91in in front of the body
How to choose the right length of rope:
Beginners adjust the length of rope according to their own height. The specific method is to step on the rope with both feet together, hold the handle with both hands and pull it until it is under your feet. With the improvement of the level of rope skipping, the length of rope can be adjusted appropriately again.
Use:
Widely used in office, bedroom, living room and outdoor.
Package List:
1 x Jump Rope :
New

Избор на клиенти