.

.

New
XIN XI Кухня 304 Мивка От Неръждаема Стомана Мивка Търговска Единичен Резервоар Домакински Мивка За Миене на Съдове със Стойка Зеленчукови Купа с Група Удебелена Прак?

XIN XI Кухня 304 Мивка От Неръждаема Стомана Мивка Търговска Единичен Резервоар Домакински Мивка За Миене на Съдове със Стойка

BGN 315.16

Налично
Налично

♫【Голяма дизайн R-на ъгъла на】 : не е лесно да задържа вода, без капки вода, лесно да се чисти и без мръсотия, не е нужно да се притеснявате за почистване, безопасно да се използва, за да се избегне ленти, премълчано и пропуски. ♫【Пълномаслено леярство】 : мивка се формира чрез гравитационно стречинг, не се страхува от разпояване и се изсипват вода, износостойкая и е устойчив на надраскване, лесен за почистване, гъвкава и здрава. ♫【Усилвател на стена, мивки】 : Конструкцията е стабилна, лесна за сглобяване, стабилна и не се тресе, а е квадратна комбинация от тръби с по-голяма носеща способност може да отговори на вашите ежедневни нужди. ♫【Регулируеми крака】 : свободно разтегателен, регулируеми по височина, за да отговарят на изискванията на различните полове, в различни семейства, без шум, стабилна и по-сигурна. ♫【Широк спектър от приложения】 : Нашите мивки широко използвани за кухни, барове, ресторанти или на други места.Вашият задължителен избор за практичните домашни или търговски черупки.

Спецификация

New

Избор на клиенти