.

.

New
Baoblaze 3D VR Очила, Виртуална Реалност Иммерсивный Широк Ъгъл на цял Екран за 5-7 Телефони Недалновидни са на Разположение на Android и iOS и Игрални Филми - 052 Дистанционно Уп?

Baoblaze 3D VR Очила, Виртуална Реалност Иммерсивный Широк Ъгъл на цял Екран за 5-7 Телефони Недалновидни са на Разположение на

BGN 9.04

Налично
Налично

Потапяне : Насладете се на филми, игри, HD-цвят и яркост, по-шокиращи.Очила за виртуална реалност VR , 3 D-ефекти, гледане на филми и игри,добра шумоизолация, силен бас за игри, ще ви помогнат да се съди за позицията на противника и от звука.Недалновидни хора Разположение : Разстояние до обекта, IPD, един бутон да се регулира.Поддръжка на късогледство,две очи 1 - 800 градуса може да се регулира независимо.Удобен и преносим : Гъвкаво и регулируема лента за глава е подходяща за различни хора.Маска Leahter, удобен за продължително носене, лесно за почистване.Лек корпус удобен за носене.Широка съвместимост : VR - очилата са подходящи за повечето смартфони с размери на екрана от 5 до 7,0 инча, като за системи Android, така и за IOS.Идеален подарък, Премия за ден на бащата, Хелоуин, Великден, Коледа, за деца.Описание : - Immersive : Насладете се на филми, игри, HD цвят и яркост, по-шокиращи.Очила за виртуална реалност VR , 3 D-ефекти, гледане на филми и игри,добра шумоизолация, силен бас за игри, ще ви помогнат да се съди за позицията на противника и от звука. - Недалновидни хора Разположение : Разстояние до обекта, IPD, един бутон да се регулира.Поддръжка на късогледство,две очи 1 - 800 градуса може да се регулира независимо.На цял екран ефект гледане . - Удобен и преносим : Гъвкаво и регулируема лента за глава е подходяща за различни хора.Маска Leahter, удобен за продължително носене, лесно за почистване.Лек корпус удобен за носене. - Широка съвместимост : VR - очилата са подходящи за повечето смартфони с размери на екрана от 5 до 7,0 инча, като за системи Android, така и за IOS. - Идеални подаръци– Премиум подарък за деня на бащите, Хелоуин, Великден, Коледа, за деца.Спецификация : - Модел : vrgpro x7 - Поддръжка за мобилни телефони : 5-7-инчови смартфони с Android WIN IOS system - Поддръжка на късогледство : 1-800 градуса се регулира независимо Обектив : HD Blue lens - Разстояние ученик : 58-75 mm - Фокусно разстояние : 53,3 мм - Поле на наблюдение : около 120 градуса - Ако изберете 3 D очила с дистанционно управление, нужда от 2 батерии ААА(не включително)Таблица за размери : 184x128x99 мм/7.24x5.04x3.90іпсһпакет включва : 1 бр. 3 D очила или 1 бр. 3 D очила с дръжка за дистанционно управление (писалка за дистанционно управление по избор)1 бр. Чистящая салфетка1 бр. Ръководство пользователя1 бр. Осъществяване Box Note : Ние имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на най-добрите продукти и услуги на клиенти.

Спецификация

- Model:
vrgpro x7
- Supporting mobile phones:
5-7-inch smart phones/ Android WIN IOS system
- Myopia support:
1-800 degree adjusted independently
- Lens:
HD Blue lens
- Pupillary distance:
58-75mm
- Focal length:
53.3mm
- Field of view:
about 120 degrees
- If you choose 3D Glasses with remote control, needs 2 AAA batteries(not including) :
Size Chart:
184x128x99mm/7.24x5.04x3.90inch :
Package Includes:
1 Piece 3D Glasses or 1 Piece 3D Glasses with Remote Control Handle (Remote control handle, optional) :
1 Piece Cleaning Cloth :
1 Piece User Manual :
1 Piece Package Box :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :
New

Избор на клиенти