.

.

New
JJINPIXIU Пътна Чаша, Детска чаша за вода, Двупластова Изолирано Кафеена Чаша от Неръждаема Стомана с Херметически Капак, Преносима Чаша-Термос, Множество Чаша, Офис ча?

JJINPIXIU Пътна Чаша, Детска чаша за вода, Двупластова Изолирано Кафеена Чаша от Неръждаема Стомана с Херметически Капак, Преносима

BGN 52.91

Налично
Налично

[Идеална пътна чаша] : Дизайн на пътната чаши, подходящи за повечето подстаканников; двухстенная вакуумна изолация запазва любимите си напитки топли до 7 часа; от вашите напитки, също може да се охлади в продължение на няколко часа с лед. [Стягане] : Тази капачка триггерного действия прави тази пътна чаша-термос брызгозащищенной и лесен за използване с една ръка; на кутията е снабдена с бутон за отваряне на върха на апликатора за уста. [Структура на изолацията] : Приета технология изолация.Време на постоянна температура по-дълго и стабилно.След затваряне на капака може да се постигне не по-малко от шест часа, ефект за запазване на топлината. [Здрав и безопасен] : Тази вакуумна колба изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана, която е трайна и устойчива на ръжда; тя също е изработена от безопасни материали, за да се гарантира, че съдържанието е безопасно за консумация от човека. [Лесен за почистване] : Дизайн на тази пътна чаши лесен за почистване; тази пътна чаша от неръждаема стомана не се препоръчва за миялни машини и може да бъде вымыта само ръчно.Описание на продукта : 1. Конструкция вакуумна изолация с двойни стени може да се предотврати предаването на топлина или студ и си напитки топли и студени за по-дълго време.Когато чаша пълна с гореща вода, тя никога не се нагрява!2. Майната-надолу капачката и силикон о-пръстен позволяват да се избегне изтичане на вода.Брызгозащищенная флип-надолу кутията е удобна за пиене, както дупка за пиене, може да отваря и затваря с една ръка.3. Щелкайте с върховете на пръстите си, за да е лесно за пиене.И плътно затворете го.Малкият клапан защитен от пръски.4. Силиконов ръкав на корпуса чаша осигурява лесен захват, а долната гума може да се предотврати подхлъзване.5. Добра самозалепваща способност и подходящ размер, го правят идеален избор за пътуване, офис, кола и други места.6. Цветът е красив, изискан дизайн и външен вид на изискан.Това е прекрасен подарък за роднини и приятели.Спецификация : Име на продукта : Млечен термос Cup Capacity : 350mlМатериал : неръждаема стомана+PP+силикон (температура -20~120℃)Изолация : 6 часа≥60℃24 часа≥40℃Тегло : 210g Size : 65*65*170mm Package Съдържание : в Чаша за пътуване*1 Precautions : 1. Поради малкия отвор на капака, моля, не се включете чаша преди затваряне на капак, за да не се налива!2. След попълване на топли напитки, моля, затворете капака и дръжте чашата в място, недостъпно за деца!3. Не поставяйте чаша в микровълнова печка за отопление!4. Най-добре е да използвате губчатую кърпа или гъба топката, за да измие чашата от ръка в топла вода!.

Спецификация

Product Name:
Milk Thermos Cup
Capacity:
350ml
Material:
stainless steel+PP+silicone (the temperature is -20~120℃)
Insulation:
6 hours≥60℃ :
24 hours≥40℃ :
Weight:
210g
Size:
65*65*170mm
Package Contents:
Travel mug*1 :
Precautions:
1. For the small opening on the lid, please do not invert the cup before closing the lid, so as not to pour it out! :
2. After filling with hot drinks, please close the lid and keep the cup out of children's reach! :
3. Do not put the cup in the microwave to heat! :
4. It is best to use a sponge cloth or sponge ball to wash the cup by hand in warm water! :
New

Избор на клиенти