.

.

New
3-В-1 Изолиран охладител консервиране на буркани - Signice Double Walled Vacuum Insulator Stainless Steel Slim Can Cooler for 12 Oz Tall Skinny Can/Standard Regular Can/Beer Bottle (Glitter Purple Blue)

3-В-1 Изолиран охладител консервиране на буркани - Signice Double Walled Vacuum Insulator Stainless Steel Slim Can Cooler for

BGN 21.59

Налично
Налично

Най-НОВИЯТ ДИЗАЙН за ГЪВКАВОСТ на 3-В-1 : Нашият охладител банките работи с всички 12 унции на тънък стил и стандартен стил на буркани и бутилки бира , като бял нокът, сельтерская, наистина, и т.н., Също може да се използва като чаши за напитки.Сега можете да имате тези 3 вида, просто да платите цената на един банки охладител.ИДЕАЛЕН ЗА ХОРА, КОИТО МРАЗЯТ ТОПЛА БИРА : Двухстенная от неръждаема стомана с тройно изолация запазва напитки в 20 пъти по-студено, отколкото неопреновая на банката, и до 12 часа, дори и в летен ден.Ще се изненадате, че бирата има същия освежаващ вкус във всяка глътка, че и първото.ЛЕСНА УПОТРЕБА : необходимо само просто да поставите тънка буркан или бутилка бирен в изолатор,и технологията push-lock издържи я на място (забележка : обикновен буркан нужда да се подложка ).Насладете се на любимата бира на парти, на плажа или на барбекю.ПОТ-ДОКАЗАТЕЛСТВО И NON-SLIP : Липсата на кондензация или изпотяване на повърхността на охлаждане независимо от това, колко студена напитка.NON-SLIP BASE прави напитка избегающим приплъзване или драскотини наоколо, няма партийни фалове не е тук.ЛЕСНО е да се ВОДЯТ : Уникален дизайн външна структура прави този тънък охладител е по-лесно да държи и не е лесно да се подхлъзне.Ако търсите добра охладител кутии за любителите на бира, това е вашият най-добър избор!. 12 унции - най-популярният вид контейнер, в бира, енергийни и содовых консервирани напитки, той е 12 грама фина слаб до банки, 12 унции обикновена банки и 12 грама бутилки.В миналото ви може се наложи 3 серии по ръкави, но сега трябва да се купуват само изолатор Signice Can с рециклирани вътрешната структура, която може да бъде напълно съвместим с всички банки и бутилки по 12 грама (не е подходящ за кутии Heineken & Miller64 slim). 1. Развийте капака на охладител за банките. 2. Поставете бутилка бирен обем 12 унции охладител банки. 3. Пропуснете осп чрез бирен бутилка. 4. Затегнете капачката. 12 унции-най-популярният вид контейнер, в бира, енергийни и содовых консервирани напитки, той има тънка тощую буркан на 12 унции, обикновен буркан на 12 унции и бутилка на 12 унции.В миналото ви може се наложи 3 серии по ръкави, но сега трябва да се купуват само изолатор Signice Can с рециклирани вътрешната структура, която може да бъде напълно съвместим с всички банки и бутилки по 12 грама (не е подходящ за кутии Heineken & Miller64 slim). 1. Развийте капачката от банките cooler2. Поставете бутилка бирен обем 12 унции в буркан cooler3. Пропуснете осп чрез бирен бутылку4. Затегнете капачката.Signice Can Cooler запазва напитките студени до 12 часа, идеален за да се наслаждавате на напитки по време на игра с приятели или на плажа или в басейна в летен ден!.

Спецификация

New

Избор на клиенти