.

.

New
IDOIT Челото Инфрачервен Термометър за Възрастни Безконтактни термометри с LCD Дисплей на Цифров Температурен Пистолет 2 в 1 за Измерване на Температурата на Тялото, з?

IDOIT Челото Инфрачервен Термометър за Възрастни Безконтактни термометри с LCD Дисплей на Цифров Температурен Пистолет 2 в 1 за

BGN 15.99

Налично
Налично

【Бесконтактное и незабавно четене】За да се предотврати кръстосаното замърсяване, термометър IDOIT за възрастни не изисква физически контакт.Той може да се измери температурата в рамките на 1 с, държейки се на разстояние 2-3 сантиметра от човешкото тяло.Безконтактен инфраред технология е много по-безопасно и по-добре в сравнение с ртутным термометър.Челото дигитален термометър приема дизайн измерване на одн-бутона, който е бърз и удобен. 【Аудио Визуално предупреждение треска】Термометър за челото има звукова аларма.Когато температурата е повишена, той ще подаде звуков сигнал, за да ви напомня за това.Термометър за възрастни с 3-цветна подсветка позволява ясно да прочете значение при всякакво осветление.Освен това, екранът ще покаже различни цветове в зависимост от измерват диапазон от температури, за да ви напомня, имате ли повишена температура. 【2 в 1 режим】Инфрачервен термометър включва режим тяло и режим на обекта.В допълнение към измерване на температурата на човешкото тяло, той може да се използва за измерване на стайна температура, температурата на водата и температурата на обекта.Мултифункционален термометър цифров отговаря на вашите различни нужди. 【Висока точност】Безконтактен термометър, разработен с използването на инфрачервена технология, бързо и точно открива данни.Натиснете спусъка, за да се измери температурата на челото.В същото време можете да превключвате между режими на Целзий/Фаренхайт е необходимо.Точността на безконтактни термометри е ±2°C/±3°С. 【Функция памет и автоматично изключване】Безконтактен термометър има функция памет, която може да се съхранява 10 комплекта настройки на данни, че може да ви помогне по-добре да ги запишете.Инфрачервен термометър, автоматично ще се изключи след 30 секунди използва за икономии на енергия. (Забележка : Лотарии са включени в цената.).

Спецификация

New

Избор на клиенти