.

.

New
Коледни Ароматни Свещи Подарък Кутия Набор от Свеж Коледен Аромат Зимна Почивка Натурален Соев Восък Ароматерапия Централната Украса за Дома Коледни Подаръци за ?

Коледни Ароматни Свещи Подарък Кутия Набор от Свеж Коледен Аромат Зимна Почивка Натурален Соев Восък Ароматерапия Централната

BGN 10.72

Налично
Налично

3 АРОМАТНИ АРОМАТ-Подаръчен комплект ароматни свещи-включва 3 банки ароматерапия соев восък : "пресни коледни елхи ", "сладко коледни сладки", "усукани бонбони".И има три вида аромат, съответно, аромат на борови шишарки и елхи, аромат на бисквити и аромат на мента шоколадови бонбони.НАТУРАЛЕН СОЕВ ВОСЪК-всяка ароматна свещ е с капацитет от 3,5 грама, 2.5 инча височина и 2.4 инча, с помощта на натурален соев восък, изгаряне без черен дим, и всеки може да гори в продължение на 25-30 часа.Благодарение на стойкому чист аромат можете свободно да се насладите на вашата почивка със семейството или с приятели.ЧУДЕСНА ПРАЗНИЧНА ПОДАРЪК КУТИЯ-Функции с коледни коледни елхи, снеговиком, коледните орнаменти на "бисквитки", пряниками, леденцами и мента, тези ароматни свещи са идеални като зимните празници или коледни подаръци за семейството и приятелите.ние увити в тези свещи в празнична опаковка, както е показано на картинката!.КОЛКОТО ФУНКЦИОНАЛНО, толкова И ДЕКОРАТИВНО-тези на ароматни свещи, не може само да поставите в стаята, за да попълните вашият дом мирис на зима, но и да ги постави на масата като централен елемент.А след като свещта изгори, тези красиви стъклени буркани, за да може да се променя предназначението като декоративен контейнер за съхранение.ГАРАНЦИЯ ЛУКСОЗНИ КУТИИ КОЛЕДНИ СВЕЩИ-В случай, че тези свещи не ще ви донесе усмивка, ние предлагаме пълно възстановяване на парите си, без връщане.Ако имате някакви въпроси и съвети, моля не се колебайте да се свържете с нас. *Нарежете фитил всеки път до 1/8 ~ 1 / 4 инча дължина. *Нека восък се разтопи по цялата дължина. *Гори свещ само в рамките на 4 часа. *Да се съхранява на пламъците далеч от въздуха се движат. *Понижаване на фитили, за да гасят пламъците. *Винаги съхранявайте една запалена свещ, докато тя гори. *Да се съхранява на свещ далеч от деца и домашни любимци, докато тя гори. *Не поставяйте свещта твърде близо до запалими вещества. *Да се съхранява на свещ капака затворен, когато не се използва. *Винаги съхранявайте свещ на сухо и хладно място за съхранение.

Спецификация

New

Избор на клиенти