.

.

New
LITTLETREE Универсален Водоустойчив Калъф,Подводен телефон Суха Чанта Съвместима с iPhone 13/13 Pro Max/12/12 Pro Max/11/11 Pro Max/Galaxy S10/S9 До 6.9,Водоустойчив калъф за телефон - 2 опаковане. (?

LITTLETREE Универсален Водоустойчив Калъф,Подводен телефон Суха Чанта Съвместима с iPhone 13/13 Pro Max/12/12 Pro Max/11/11 Pro

BGN 7.96

Налично
Налично

Тази водоустойчива чанта е предназначена за рафтинг, гмуркане,риболов,плажни игри,каране на лодка в парка, но не се препоръчва при потапяне на дълбочина по-49 метра.Прозрачен прозорец както на предната, така и задната страна на идеален за снимки, видео и проверка на електронната поща.Просто отворете и затворете чанта, като завъртите два ключа отгоре.Регулируема и подвижна кабел е гъвкав, здрав и удобен.Универсална водоустойчива чанта съвместима с повечето мобилни телефони до 6.9 инча.Можете също така да сложите в тази торба други неща, които искате да се пази от вода.Забележка : 1. Мобилен телефон може да изпитват хидравлично налягане при определена дълбочина на водата, което ще се отрази на работата на сензорния екран.В този случай, моля, правете снимки с помощта на бутоните за сила на звука. 2. Лесен за привестись в действие функции на екрана на допир, но не и за пръстови отпечатъци за самоличност на докосване. 3. Мъгла вътре в непромокаема торба - нормално явление.4.Най-важното - да се провери водоустойчив функции преди всяка употреба.Напълно защитна конструкция за рафтинг, гмуркане,риболов,плажни игри,каране на лодка в парка.Тази водоустойчива чанта може да защити не само своя телефон, но и ръчен багаж на документи, на карти или пари в брой.Перфектна стрелба през Цялата прозрачен материал улеснява използването му.Това позволява идеално да се снима с телефона си при игра във вода!Безопасно заключване Този водоустойчив калъф оборудван с защелкивающейся закопчалка и система за запечатване на замъка, която осигурява пълна защита.Универсална водоустойчива чанта Съвместима с i Phone 12/12 Pro Max/11 Pro Max/11 Pro/11/Xs Max/XR/XS/X/8/7/8 Plus/6 S Plus,Galaxy S10/S9,Note 10/9 и т.н., БЕЛЕЖКА 1.Голяма камера, не се препоръчва в този джоба!2.Водоустойчивые торбички не може да се използва за горещ източник.3. Тъй като температурата на водата е ниска и температурата на телефон висока водоустойчива чанта вътре в мъгла е нормално явление.4.Най-важното - да се провери водоустойчив функции преди всяка употреба.Можете да попълните му хартиени кърпи, за да затворите торбичката и се накисва във вода за около 20 минути.Проверете, дали работи водоустойчива функция своята практика или не.

Спецификация

New

Избор на клиенти