.

.

New
Пакет с Лед за носа, за Многократна употреба Гел Пакети с Лед за Охлаждане на Носа Студена Терапия Пакет за Кървене от носа Компрес Терапия Студени Пакети за Нараня?

Пакет с Лед за носа, за Многократна употреба Гел Пакети с Лед за Охлаждане на Носа Студена Терапия Пакет за Кървене от носа Компрес

BGN 20.88

Налично
Налично

[Студена терапия] : Използването на този вливат в гел пакет с лед намалява възпалението около областта на травма, премахва скованост в областта на болка; Специално предназначен за охлаждане и грижа за травмированной част от носа. [Многократна употреба пакет с лед] : Мек пакет с лед за бързо и лесно облекчение, той е удобен за дома и при пътуване. [Безопасен и траен материал] : Изключително трайни, устойчиви на уплътняване за предотвратяване на течове или пункция гел пакети с лед е ефективно да се спре кървене от носа. [Удобно да се използват] : да се Съхранява опаковката на гела в хладилник или фризер, използвайте като малък студен компрес по всяко време. [Охлаждане на носа] : Това е идеалният студен компрес, за да се грижи за болни, дискомфорт, носните кръвоизливи и т.н. Пакети студена терапия може да се използва при нараняване на носа или за поддържане на прохладата на носа.За многократна употреба пакет с лед, удобен за дома и при пътуване, може да се използва при травми или охлаждане на носа.Изключително издръжливи, силни уплътняване предотвратява теч или пункция и ефективно да се спре кървене от носа.Естествен и безопасен, мек пакет с лед за бързо и лесно облекчаване, гъвкав.За многократна употреба, не са токсични.Студената терапия намалява възпалението около областта на травма, премахва скованост в областта на болката.Пакет с лед, специално предназначени за охлаждане и грижа за повредената част на носа.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : ледена crystal Цвят : син Размер : Approx. 11x6.5 см / 4.3 x 2.6 in Осъществяване списък : 1 х студен компрес с лед.

Спецификация

New

Избор на клиенти