.

.

New
VILTROX Регулируем Ъгъл Полюс Отточна тръба на шарнирна връзка Гореща Обувка за Монтиране С 1/4 Винт Гореща Обувка за Монтиране, Адаптер за Монтиране на Видеокамери, Мо?

VILTROX Регулируем Ъгъл Полюс Отточна тръба на шарнирна връзка Гореща Обувка за Монтиране С 1/4 Винт Гореща Обувка за Монтиране,

BGN 6.55

Налично
Налично

дизайн на ъгъла на наклона на 360 градуса позволява плавно променя ъгъла на наклона.Инсталирайте малък аудиомагнитофон, видеомонитор и външно осветление.Долната част на този адаптер се свързва към горещия башмаку камера, горната част от нея е резбово окопаване на 1/4-20.Той не е подходящ за камера на Sony/Minolta.Въведение : Този адаптер може да свържете сапата към 1/4 "-20 винту, и можете да го използвате с всеки ъгъл, който искате. (Забележка : не е подходящ за камера на Sony/Minolta) Например, можете да вземете на светкавицата на светлината на всеки ъгъл, и можете да вземете всички led светлина или на светкавицата на светлината на всеки ъгъл в горещо башмаке камера.... Материал : метал и пластмаса.Съдържа : Професионален 1/4"-20 винт за закрепване на светкавицата обувки X1 адаптер.

Спецификация

New

Избор на клиенти