.

.

New
Guansen New 3D Luminous Earth Pattern Self-Adhesive САМ Подвижни Стенни Стикери за Детска стая Спалня Начало Декор Хол Стенни Стикери за Офис (Asia Blue)

Guansen New 3D Luminous Earth Pattern Self-Adhesive САМ Подвижни Стенни Стикери за Детска стая Спалня Начало Декор Хол Стенни

BGN 39.44

Налично
Налично

1.Творческа Светещ Земен стена от синя светлина Stickers.it произведени от флуоресцентни бои, колкото е по-тъмна околна среда, толкова по-ярка украса.Той е изработен от материали, защищающих околната среда, е безопасен и не замърсява околната среда, което съответства на стандарти за безопасност на САЩ и Европа. 2.Най-подходящи за съблекални на детската стая, но и хубав подарък за децата.висока яркост, дълго време зарево, време за съхранение на светлина, на кратко разстояние флуоресцентна крушка 20 W, или енергоспестяваща лампа 25 W 3,5 метра, колкото по-близо, толкова по-ярка е светлината по-добре. 3.Лесен извадете отличителни знаци с малко усилия и без мръсни выпаркой.Размер : 11.8 in*11.8 in. 4.Този продукт представлява светящуюся паста за зъби.Трябва да абсорбира слънчева светлина през деня или люминесцентную лампата, за да свети през нощта. 5.Това е нов тип на земята, да се надяваме, че ще ви хареса.Благодаря ви за вашата подкрепа.Ако имате някакви други желания, моля, оставете съобщение.Ние ще се разберем с вашите пакети възможно най-скоро.Изображението е само за справка и размер-това е фактически получени обект!. 1.Творческа Светещ Земен стена от синя светлина Stickers.it произведени от флуоресцентни бои, колкото е по-тъмна околна среда, толкова по-ярка украса.Той е изработен от материали за опазване на околната среда и е безопасен и екологично чист, че отговаря на стандартите за сигурност на САЩ и Европа 2.Най-подходящи за съблекални на детската стая, но също е добър подарък за деца.висока яркост, дълго време зарево, време за съхранение на светлина, на кратко разстояние флуоресцентна крушка 20 W, или енергоспестяваща лампа 25 W 3,5 метра, колкото по-близо, толкова по-ярка е светлината по-добре. 3.Лесен извадете отличителни знаци с малко усилия и без мръсни выпаркой.Размер : 11.8 in*11.8 in 4.Този продукт светещ паста.Трябва да абсорбира слънчева светлина през деня или люминесцентную лампата, за да свети през нощта. 5.Това е нов тип на земята, да се надяваме, че ще ви хареса.Благодаря ви за вашата подкрепа.Ако имате някакви други желания, моля, оставете съобщение.Ние ще се разберем с вашите пакети възможно най-скоро.Изображението е само за справка и размер-това е фактически получени обект!.

Спецификация

New

Избор на клиенти