.

.

New
Потребителски Снимки на Тапети 3D HD Детска Стая Карикатура Балон Детска Стая на Открито на Изкуството на Дневна Спалня Стени Лечение Телевизия Водоустойчиви Тапет?

Потребителски Снимки на Тапети 3D HD Детска Стая Карикатура Балон Детска Стая на Открито на Изкуството на Дневна Спалня Стени

BGN 43.68

Налично
Налично

Самозалепващи се тапети, водоустойчив PVC материал, издръжлив. 400 * 280 см / 157,48 * 110,23 инча.Нова технология на печат с високо качество блестящи цветове и премиальными материали водоустойчив, многоразова и лесно протирается.Самозалепващи се тапети, не, трябва да изберете лепило за тапети, удобни, трайни, лесни за инсталиране и могат да бъдат променени в миг на око.Нетоксичен, защита на околната среда ,е трайна, устойчивост на натиск, устойчивост на удар, устойчивостта на влага.Няма да остави и следа върху стената, а другата-евтин стикер, няма и следа!. 1. Почистете стените и се уверете, че те са чисти и гладки. 2. Проверете размера на стенописи и съответствие на фигурата.3. Внимателно повдигна долния хартия и я залепете на стената. 4. Соскоблите мехурчета въздух стъргалка, за да направи стенопис гладка.5. Продължавайте стик следната панел, като се обръща внимание на спазването на фигурата стенописи.6. Използвайте нож, за да отрязвам излишната част от около контакти.

Спецификация

New

Избор на клиенти