.

.

New
Amonev Time Teacher Clock Детски Безшумни Стенни Часовници, Лесно за четене Часовник с не Тикающим Механизъм. Научи децата да четат аналогов часовник (Multicolor V2)

Amonev Time Teacher Clock Детски Безшумни Стенни Часовници, Лесно за четене Часовник с не Тикающим Механизъм. Научи децата да

BGN 19.90

Налично
Налично

Стенен часовник Amonev ще помогне на вашето дете да се научи да идентифицира време на традиционния начин, чудесен учител за времето, което ще помогне в развитието на детето.Тиха подметальная секунди Amonev означава, че не е нужно да се притеснявате за това, че детето ни не изостава от тиканья.Часовници Amonev са разработени с оглед на интересите на децата, те са цветни, но са практични, информационни и са атрактивни и ще изглеждат чудесно във всяка детска спалня. Кварцов механизъм диаметър 29 см изисква 1 алкална батерия тип АА Тези часовници идват с гаранция от една година.Идеален подарък за всеки повод, независимо дали това е общ подарък за рожден ден или подарък за коледа, тези часовници са идеални.Размер : диаметър 26 см | Цвят : многоцветен V2.

Спецификация

New

Избор на клиенти