.

.

New
Притежателят на карта е Съвместима с карта PM TCG. Чанта-органайзер за карта е с капацитет до 400+ слот за карти. Кутия за съхранение на карти с 2 подвижни разделители (жъ?

Притежателят на карта е Съвместима с карта PM TCG. Чанта-органайзер за карта е с капацитет до 400+ слот за карти. Кутия за съхранение

BGN 19.19

Налично
Налично

Взривяване На Котето.Вътрешната мека част на картонена кутия осигурява на вашите търговски карти с двойна защита.Халки за търговски карта Също е подходящ и за други игри на карти,за пица с козе сирене Тако Котка, за НАШИТЕ МОМЕНТИ, за карти Регулиране на влагата, за игра на карти фаза на 10, за игра на карти в монопол, за деца срещу зрялост, за нестабилна основната игра еднорози, за магическо събиране, за взривяване на котенца и така нататък.Магическо събрание.За да се Pokemon card case - идеалният избор за перфектния подарък.Висококачествен материал прави картата много сигурна.Пакетът включва : .Нестабилна базовата игра еднорози.Не включва в себе си никакви карти). (Забележка : Само за носене.Ако искате да играете различни игри с карти от тестето, нашият продукт ще бъде добър избор за вас!.Подходящ за.Прекрасен модел и ярки цветове кутии ще ви позволи да се насладите на веселие картички.Калъф за карти за игра, идеални : Държач за карти за игра, предназначени за pokemon TCG и всички пакети и карти.Гладка и твърда 360 - градусная цип халки за търговски карти за по-лесно отваряне и затваряне.Кутия за съхранение на търговски карти ви позволява да се насладите на скоростна booster по всяко време и на всяко място.Като голям фен на игри с карти за играчки, ние често се събираме в много и различни видове стимулатори.Децата срещу зрялост.Притежател на колекция от карти с отличен дизайн : Кутия за карти идва с 2 подвижни разделители,позволяващи ви небрежно се класифицира и съхранява пакети в зависимост от вашите нужди. 2*разделители.футболна карта.игра на карти "уно".Притежателят на търговската карта Осигурява 100% защита : Притежателя на картата е изработена от твърд материал EVA,с добра водонепроницаемостью и удар,за да защити вашите редки карти от сгъване и замърсяване.Че ти си мем.

Спецификация

New

Избор на клиенти