.

.

New
Овлажнители на въздуха за Спални,Студената Мъгла на Изпарител на Въздуха за Бебета,Капка Вода Дихателен Светлина USB Мини Овлажнител Небулайзер,Автоматично Изключ?

Овлажнители на въздуха за Спални,Студената Мъгла на Изпарител на Въздуха за Бебета,Капка Вода Дихателен Светлина USB Мини Овлажнител

BGN 8.55

Налично
Налично

☛Цветни светлини-Този страхотен овлажнител мъгла има цветни настройки на осветление, за да се създаде спокойна атмосфера, а и да се осигури успокояващ мъгла.Това ви предоставя максимална релаксация. ☛Мини преносим овлажнител на въздуха и USB-захранване-портативен дизайн е много прост, така че можете да го вземете със себе си.USB адаптера е съвместим с всички USB порт, което позволява да се използва в спални, офиси и автомобили. ☛Тиха работа-овлажнител произвежда почти тиха честотата на 28 db, като осигурява изключително тиха работа.Този овлажнител на въздуха, няма да ви притеснява, когато спите или работите.Той може ефективно овлажняват сухата кожа и да помогне да се намали лющене на кожата. ☛Управление с един бутон USB преносим овлажнител на въздуха много лесен за употреба.Управлението на всички функции на един ключ, просто натиснете бутона на захранването, на всеки 1 секунда, за да управляват мъгла.Натиснете и задръжте бутона на захранването за 3 секунди, за да активирате функцията за цветно осветление. ☛Автоматично изключване-този овлажнител на въздуха затвори автоматично след 4 часа.Той изключване, когато нивото на водата ще е ниска.По този начин, не е нужно да се притеснявате за увреждане на овлажнител в случай на недостиг на вода.Можете да го използвате през нощта, без да се притеснявате за сигурността.

Спецификация

New

Избор на клиенти