.

.

New
БЛА Инспекция и побой на Интегрирано оборудване на Стационарната система за защита БЛА Маловысотная системата на отбраната БЛА Инспекция и побой на Интегрирано о?

БЛА Инспекция и побой на Интегрирано оборудване на Стационарната система за защита БЛА Маловысотная системата на отбраната БЛА

BGN 104.79

Налично
Налично

Поддържани честоти : 2.4 g、5.8 Грама (Допълнително : 433 м/900 м/1.4 g/1.8 g). Смущения мощност : GPS/Beidou/Glonass : 100 W 2.4 G : 100 W 5.8 Грама : 50 W(Персонализация).Диапазон на детектиране : ≥10 км(W5520) ≥5 км(W3520).Обхват на отбраната : ≥5.km Време за реакция/идентификация : ≤ 2 с. Едновременното откриване : ≥ 30 търтеи _BOS_ Прожекция на марка, модел и идентификационен номер.Този продукт основно се състои от антенна решетка, на блока за обработка на сигнала и управляващ терминал.Системата е в състояние на всенаправленному на пасивното откриване в реално време с идентичността, липсата на слепи петна, режим на пълна автономност, ранно предупреждение, на идентичността приятелски или вражески, класификацията неизвестен сигнал, с тясна лента прецизионным всенаправленным смекчаване на последиците, дори и управление на няколко беспилотниками.Всичко това е при нулеви помехах.

Спецификация

New

Избор на клиенти