.

.

New
Въжени стълби RZM, Паник Противопожарни стълби, Противопожарни стълби за прозорци на втория етаж, 3M / 10M Пожароустойчива Безопасна веревочная стълба с кука-за Многок?

Въжени стълби RZM, Паник Противопожарни стълби, Противопожарни стълби за прозорци на втория етаж, 3M / 10M Пожароустойчива Безопасна

BGN 55.52

Налично
Налично

▶[Здрава и стабилна конструкция]-Нашата многофункционална 16-подножието веревочная стълба е направена само от материали с най-високо качество, което може да ви осигури солидна подсигурен стълба, на които можете да разчитате в случай на авария.Благодарение на своята здрава конструкция той е необходим за всеки дом или офис, който иска да остане в безопасност. ▶[Лекотата на използване и бързото внедряване]-Тази отбивка пожарна эвакуационная стълба е проектирана с оглед на удобство и достъпност.Той може да бъде използван за секунди, не се нуждаят от инструменти за настройка или монтаж, и е достатъчно здрава, за да можете да разчитате на него в спешни случаи. ▶[Компактен и лек] Компактен дизайн и лесен на външен вид лесно могат да носят със себе си или да съхранявате под леглото, в килера или виси на прозореца, без да заема твърде много място.Тази спасителна стълба за двуетажна къща е лесен за използване както за възрастни така и за деца, а нейният лек може да понесе дори и децата. ▶[Размери на възходящата стълба] Дължина : 3 метра /5 фута / 10 метра, товароносимост тегло 150 кг, в зависимост от това къде искате да се мотае веревочную стълбище, е много удобно.Винаги проверявайте за безопасност, преди да използвате.Ако въже износени или повредени, спрете използването му. ▶[Гъвкавост веревочной стълби] Той също така е свързан и с фитнес зала на джунглата, люлки или комбинация от дърветата в двора, така че е препоръчително да го разследва безкрайно.Подходящ за детски игри, природни бедствия, евакуация, спасяване и ремонт на стени, независимо от възрастта.Размер : 3м.

Спецификация

New

Избор на клиенти