.

.

New
WSZJJ Пепелник За Пури, Открит/Тераса/на Закрито/бар/Плитък Тава, Американската Керамичен Пепелник За Пури, Тенис на Тава За Пушачи Украса Домашен офис (цвят : синьо)

WSZJJ Пепелник За Пури, Открит/Тераса/на Закрито/бар/Плитък Тава, Американската Керамичен Пепелник За Пури, Тенис на Тава За Пушачи

BGN 252.94

Налично
Налично

♥ Качеството на производство ясно е определено, гладки ръбове и ъгли, без да причинява вреда на ръцете. ♥не съдържат вредни вещества, така че вие и вашето семейство можете да ги използвате с доверие. ♥Материал : Висококачествена керамика гладка и нежна, анти-UV лесно да избледняват, притежава характеристиките на устойчивост на падане на износване. ♥corrosionnot лесно да се надраска, като вашата четка е по-удобно. ♥Размер : 16 * 12 * 4.5 cm.Color : Blue , GoldМатериал : Resin Scope на приложение : home, office Scope на приложение : home, office Scope на приложение : home, office Scope на приложение : home, office Scope на приложение : home, office Scope на приложение : home, office This продуктът е подходящ за използване в банята, спалнята, хола, офис и други помещения, леки и практични.За да се запази спалня в чистотата, моля, опитайте се да замени торба за боклук в кошчето за боклук, за да се предотврати попадането на комари.Ръчно измерване може да има малки грешки, но не влияе на нормалното използване.

Спецификация

New

Избор на клиенти