.

.

New
Aotesbu LED Настолна Лампа с Безжично Зарядно устройство, 5 Режима на осветление с 10 нива на яркост, USB Порт за зареждане, Сензорно управление, 30/60 мин автоматичен таймер, ?

Aotesbu LED Настолна Лампа с Безжично Зарядно устройство, 5 Режима на осветление с 10 нива на яркост, USB Порт за зареждане, Сензорно

BGN 20.79

Налично
Налично

【Приятелска към очите led панел и таймер за автоматично изключване】Настолна лампа с 52 топки пълна гама излъчва мека светлина, с ниска консумация и дълъг срок на експлоатация до 50 000 часа.Дизайнът трябва да е мека и не е блестящо, без отблясъци, които могат ефективно намаляване на умората на очите, за защита на очите, така че можете да се насладите на това, което правите по-дълго.Също така има таймер за автоматично изключване 30/60 мин за спестяване на енергия,ако можете да спя под лампа. 【Бързо безжично зарядно устройство и USB-порт за зареждане】Тази светодиодна настолна лампа с безжично зареждане може бързо да се зарежда съвместими устройства i Phone и Samsung до 10 Вата.обновен е вграден изход USB порт за зареждане Max 5 V/2.1 A,също така удобно да зареждате вашите мобилни устройства.Зарядно устройство и настолна лампа се хранят отделно, не се притеснявайте за това, че светлина ще бъде засегнат при зареждане на мобилни устройства. 【50 регулируеми варианти за осветление и функция памет】Нашия димиране на led настолна лампа с 5 цветови режими с 10 нива на яркост за всеки,50 светлинни режими общо, което ви позволява да настроите желаната светлина за работа,учене,четене или за почивка.Благодарение на функцията Smart memory за предаването на цветовете и яркостта на светлината, може свободно да се регулира и лесно да поддържат лични настройки. 【Гъвкави ъгли и дизайн на сензорен контрол】Регламентирана глава може да се върти на 225° нагоре и надолу или основна ос може да се върти на 160°, така че е удобно регулиране на височината, и можете да изгрее светлина там, където трябва, и основа ще остане здрав, когато се приспособяват ъгъл.Го сгъваема конструкция позволява лесно да го носите със себе си и спестяване на повече места.Проектиран с докосване,той работи и реагира с помощта на линейния сензорен контрол.Задаване на ниво на яркост, просто леко плъзгане на тъчпада. 【50000-Long Hours Lifespan & 12-month Warranty】Нашите настолни лампи, се изчисляват на повече от 50000 часа, няма проблеми с промяната на лампи в следващите 25 години. консумацията на енергия с 20% в сравнение с лампата с нажежаема жичка.Освен това, ако не сте доволни от нашия продукт по някаква причина, моля, свържете се с нас чрез нас.ние ще осигурим 24-месечен връщане или безплатна смяна на стоките.Ние обещаваме да ви отговори в рамките на 12 часа от задоволително решение.Това е абсолютно без риск за закупуване. "Добавите в кошницата!" веднага.

Спецификация

New

Избор на клиенти