.

.

New
Етикети палатки храна на Деня на Свети Валентин(25 опаковки), Карта на място на масата - идеален за Картички място на Деня на Свети Валентин, банкетни маси, етикети хр?

Етикети палатки храна на Деня на Свети Валентин(25 опаковки), Карта на място на масата - идеален за Картички място на Деня на

BGN 9.59

Налично
Налично

✩ Можете да получите на Свети Валентин дизайн палатки място на карти(25 пакета), които могат да отговарят на общите случаи на партията. ✩ Е подходящ за : партита в "свети Валентин", дейности в "Свети Валентин", на партито по повод ангажименти, репетиционных вечери, възпоменателни партита, тържества за възрастни или всякакви други партита!Задължително украсете масата декорации с тези прекрасни карти на местоположение на Деня на Свети Валентин. ✩ Карта места за палатки са изработени от 300 грама хартия ange, която е твърдо и не се нуждае от рамка и може да остане независимо, за да направи писането на гадательной карти по-гладко, ние използваме висококачествени картова хартия, която може да бъде написана, че е уникален, стилен и изискан. ✩ Закрит размер на палатки-2"x3.5", а неуспешно-4"x3.5".Тя е атрактивна, не заема много място и лесно се пише. ✩ Той може да се използва усъвършенствана технология за печат печат на наситени и ярки цветове на висококачествен картон, както и подробности за добре представени. ✩ Можете да получите на Свети Валентин дизайн палатки място на карти(25 пакета), които могат да отговарят на общите случаи на партията. ✩ Е подходящ за : партита в "свети Валентин", дейности в "Свети Валентин", на партито по повод ангажименти, репетиционных вечери, възпоменателни партита, тържества за възрастни или всякакви други партита!Задължително украсете масата декорации с тези прекрасни карти на местоположение на Деня на Свети Валентин. ✩ Карта места за палатки са изработени от 300 грама хартия ange, която е твърдо и не се нуждае от рамка и може да остане независимо, за да направи писането на гадательной карти по-гладко, ние използваме висококачествени картова хартия, която може да бъде написана, че е уникален, стилен и изискан. ✩ Закрит размер на палатки-2"x3.5", а неуспешно-4"x3.5".Тя е атрактивна, не заема много място и лесно се пише. ✩ Той може да се използва усъвършенствана технология за печат печат на наситени и ярки цветове на висококачествен картон, както и подробности за добре представени.

Спецификация

New

Избор на клиенти