.

.

New
Косметичка, Косметичка За Грим, Пътен пътуване портфейл, Голяма Жена Органайзер За Грим, Водоустойчив Преносима Двупластова Чанта За Жени и Момичета, Многофункцио?

Косметичка, Косметичка За Грим, Пътен пътуване портфейл, Голяма Жена Органайзер За Грим, Водоустойчив Преносима Двупластова Чанта

BGN 11.19

Налично
Налично

【Подобрен дизайн】Тази косметичка е суха, влажна отделен втори слой, имате възможност да използвате велкро за разделяне на грим или не ги използвате, като цяло!Ежедневни стоки от първа необходимост, по-лесни неща, които може да се постави на върха, а по-големите-долу, са подходящи за ежедневна употреба, организиране, съхранение на козметика и демонстрации на вашия тоалетката маса, за пътуване за уикенда или дълга почивка, меки страни могат лесно да се поберат в един претъпкан куфар. 【Мултифункционален козметичен калъф】Суха влажна отделен дизайн, всичко си има място и лесно да се намери.Не само може да се съхранява козметика, продукти за лична хигиена и стоки от първа необходимост за всеки ден, като тонален крем/ лосион/ лак за нокти/ mascara/ сенки за очи/гребен/ кърпа/ четка за зъби, но и електронни аксесоари/ зарядно устройство/ бижута/ очила/ химикалки/ витамини и т.н. 【Премиум качество 】Косметичка е изработена от водоустойчива сафьяновой на кожата и прозрачен PVC, всяко петно на повърхността може да се забърсва.Всеки слой има 2 златни ципове, те са лесни за използване и гладка, да не се залепват. 【Най-практичен подарък】Преносим органайзер за грим размер на 6,2"x9"x6, 5"/16x23x16, 5 см, тежи само 9,2 унция, което е много лесно да носите със себе си.Тази косметичка определено ще се превърне в прекрасен подарък за свети Валентин, ден на майката, рожден ден или просто споделете ги със своите семейства и приятели. *Тази косметичка суха влажна отделен и е двупластова. *По-просторно, отколкото си мислите!. *Най-горния прозрачен раздел "See-through" улеснява намирането на нещата. *Чантата е водоустойчив. *Подвижни велкро-гъвкави разделители за изграждане на вътрешни отделения. *Пространство за четки за грим хоризонтално, а не вертикално, дълга четка за прах също могат да се поберат. *Косметичка е изработена от водоустойчива сафьяновой на кожата и прозрачно PVC. *Всяко петно на повърхността може да се забърсва. *Всеки слой има 2 златни ципове, те се отварят и затварят много лесно и гладко, без залепване.

Спецификация

New

Избор на клиенти