.

.

New
Модни Временни Етикети за прехвърляне на Татуировки - 8 листа Голям размер Татуировки Етикети за Тяло за Мъже и Жени Водоустойчив Подвижна Нетоксичен и безопасен з?

Модни Временни Етикети за прехвърляне на Татуировки - 8 листа Голям размер Татуировки Етикети за Тяло за Мъже и Жени Водоустойчив

BGN 10.14

Налично
Налично

Нетоксичен, безопасен за цялата кожа : Отпечатан нетоксични мастило, отговаря на твърдия стандарт за безопасност и нетоксични материали.Не се прилага върху чувствителната кожа, в близост до очите или при алергии на лепило.Лесно се нанася и отстранява : Лесно нанася за около 10 секунди, само с вода или влажна кърпа и лесно се отстраняват с алкохол, масло за тяло, зехтин.Здрава & Водоустойчив & Пот Resistan : Дълго трае в продължение на 3-7 дни, и зависи от това, колко души да приемате и колко пъти сте търкане на татуировката със сапун и вода.Отидете на плаж, на басейн или вземете душ дълго, знаейки, че вашите реалистично изглеждащи мастило не смоются.Приложими случаи : носи ги през деня или през нощта и сменяйте незабавно!Чудесно за Хелоуин костюм Pensacon,фитнес зала, партита, пънк-партита,фотосесии татуировка-салон,клуб, карнавал, пътуване, сватба, танци, плуване на плажа, фестивали, празници, концерти в музикалния фестивал плаж, вечеря, басейн,ергенски партита и много други.Покупка без риск : Ние ви предлагаме 365 дни 100% удовлетвореност от услугата, за да можете да купувате с доверие.Подходящ за различни случаи купоните, училището, почивка, снимки, нощен клуб, плаж, сватба, булчински душ, музикални фестивали, където и да било в действителност!. 1. Почистете кожата си с кърпа. 2. Свалям прозрачността на татуировки. 3. Поставете временна татуировка с лице надолу върху кожата. 4. Навлажнете гъба обикновена вода, внимателно се навлажнява повърхността на татуировки и изчакайте 20-30 секунди. 5. Махнете хартията и изчакайте, докато изсъхне. 6.Насладете се на красотата на вашата временна татуировка. 1.Нанесете татуировка с алкохол или бебешко олио. 2.Изчакайте 10 секунди,след това внимателно втирайте и се повтаря, докато не я изтриете.

Спецификация

New

Избор на клиенти