.

.

New
TENDLIN е Съвместим с iPhone XR Case Wood Grain Външен дизайн и гъвкав силикон хибриден тънък калъф TPU Съвместим с iPhone XR 2018 (дърво и кожа)

TENDLIN е Съвместим с iPhone XR Case Wood Grain Външен дизайн и гъвкав силикон хибриден тънък калъф TPU Съвместим с iPhone XR

BGN 11.10

Налично
Налично

Едно парче гъвкав корпус се състои от дървен фурнир, изкуствена кожа и мека гума TPU, синтезирани 3 материал; Натурално дърво зърно и изкуствена кожа на гърба и амортизирующая каучук TPU вътре.Точен, тънък профил не добавя на обема на вашето устройство, без да жертвате защита, тънък мек корпус е достатъчно, за защита и за нищо повече; Уникален дизайн осигурява добро сцепление и комфорт благодарение завършек от естествено дърво.Отвор на камера дълбоко, за да се защити камерата от надраскване или докосване до земята; Повишени устна повдига екрана с плоски повърхности, за да се избегне надраскване.Точно рязане и разширение на пристанището са подходящи за повечето кабели; Лесно нажимается на всички бутони с отзивчиви капак бутон; Лесно се инсталира и да се премахват, без да наранява и не от надраскване на корпуса на телефона; Поддържа безжично зареждане.TENDLIN ултра тънък протектор на екрана за допълнителна защита на екрана на устройството; Съвместим с Apple i Phone XR (2018) 6,1 инча.Една година гаранция, ние предоставяме пълно възстановяване на сумата или безплатна подмяна, ако недостатък или някакви проблеми с качеството, просто се свържете с нас.TENDLIN wood case е изработен от естествен фурнир дърво, изкуствена кожа и висококачествени гъвкави термопластична полиуретанов (TPU), синтез на три цели материали на корпуса.Дървен фурнир с дебелина само 0,6 мм, така че това е гъвкав корпус на главния корпус от гъвкава гума TPU.Оригинално дърво зърно в задната част осигурява добър външен вид и повърхност, които се съчетават с амортизирующим TPU за увеличаване на якостта; Гъвкав TPU вътре осигурява защита срещу падане и удар. ( Забележка 1 : Дървен фурнир на гърба тънък и гъвкав (не от твърда дървесина), никога не се чупи.Бележка 2 : Всяка текстура на дърво е уникален, така че във всеки случай древесное зърно е различно. ). - Тънък, лек, не придава никаква маса на вашите устройства. - Лесен, естествен и елегантен стил, направете си телефон высококлассным и най-добрият. - Добро сцепление и удобно докосване; лесно се плъзга в джобовете и от тях. - Вътрешен точков модел предотвратява появата на пузырящихся петна на гърба на телефона. - Точно рязане за всички пристанища, камери и динамика, страничен бутон, с пълна защита на покрива. - Лесен достъп до всички бутони с отзивчиви капак бутон. - Уголемени пристанища с вдигнати краища са подходящи за повечето кабели.

Спецификация

New

Избор на клиенти