.

.

New
По-Дебел Топъл Капак На Седалката На Тоалетната Чиния Възглавница Е Мека Подложка Растягивающийся Моющийся Калъф На Седалката На Тоалетната На Тампони (1#)

По-Дебел Топъл Капак На Седалката На Тоалетната Чиния Възглавница Е Мека Подложка Растягивающийся Моющийся Калъф На Седалката

BGN 6.39

Налично
Налично

【Топъл и удобен】Калъф за седалката на тоалетната чиния е изработена от приятен за кожата трикотажен плат, мек, трайни, топло и дебело,кажете сбогом на ледяными чехлами за седалките на тоалетната чиния. 【Высокоэластичный】материя высокоэластичный, диаметър от 12 инча, този растягивающийся калъф за седалката на тоалетната чиния е подходяща за най-продълговати и кръгли седалките на тоалетната чиния. 【Washable & Reuseable】Материал, трикотажен плат може да се мие и да се използва отново, е възможно както ръчно, така и машинно пране. 【Лесна инсталация】Пластмасов пръстен вътре дизайн улеснява инсталацията, тя преносимо, гъвкаво и складное, прави възглавницата на седалката на тоалетната чиния е добре фиксиран върху седалката на тоалетната чиния.Забележка : моля, свалете пластмасовия пръстен преди измиване.Цвят : 1#.

Спецификация

New

Избор на клиенти