.

.

New
Линия Маркировка Комплект Дрехи Колелото Инструмент, САМ Занаят Дрехи Колелото на Занаята Инструмент, Иглата Точка за Трасиране Гума, плат Плат, Хартия за Рязане н?

Линия Маркировка Комплект Дрехи Колелото Инструмент, САМ Занаят Дрехи Колелото на Занаята Инструмент, Иглата Точка за Трасиране

BGN 6.63

Налично
Налично

Ергономичен дизайн на дръжката, по-удобен за задържане.Продуктът е произведен от висококачествена пластмаса, по-висока твърдост и износоустойчивост, по-трайно.Подходящ за рязане на плат, плат, хартия, лепене на тапети и кожа.Това е задължителен инструмент за копиране на чертежи и етикети на изравняване.Използвайте колелото, за да се търкаля по линия на книжник, и задната част на тъкани и отпечатывается, така че тя ще бъде по-точна при сшивании или рязане.Функция : 1. Използвайте колелото, за да се търкаля по линия на книжник, и задната част на тъкани и отпечатывается, така че тя ще бъде по-точна при сшивании или рязане.2. Ергономичен дизайн на дръжката, по-удобен за задържане.3. Продуктът е произведен от висококачествена пластмаса, по-висока твърдост и износоустойчивост, по-трайно.4. Това е задължителен инструмент за копиране на чертежи или изравняване на етикетите.5. Подходящ за нарежете плат, плат, хартия, тапети и кожата.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Облекло колесоматериал : пластикцвет : Както е показано на снимката Модел : е109размер : прибл. 14.6 х 20 х 36 см / 5.75 х 7.87 х 14.17 in Осъществяване Списък : 1 х дрехи колелото.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Sewing Wheel
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Model:
E109S
Size:
Approx. 14.6 x 20 x 36cm / 5.75 x 7.87 x 14.17in
Package List:
1 x Sewing Wheel :
New

Избор на клиенти