.

.

New
fit Jeep Trailer Hitch Tube Cover Plug Cap,Rubber Receiver Tube Hitch Plug,Trailer Hitch Cover Tow Hitch Cover (Ring Hitch Plugs Jp2)

fit Jeep Trailer Hitch Tube Cover Plug Cap,Rubber Receiver Tube Hitch Plug,Trailer Hitch Cover Tow Hitch Cover (Ring Hitch Plugs

BGN 13.59

Налично
Налично

★Размер : 2in*2in, за да се осигури идеална за кацане, моля, потвърдете размер на приемника, преди да купите.Изрежете с по-голям модел лого на колата, за да си тръба на ремарке е по-красива. ★Дръжте приемната тръба сцепного устройство на ремаркето чиста и по-сигурна, когато не буксируете. ★СИГУРНА ЗАЩИТА.Капачки сцепного устройство на ремаркето-идеалният начин да защитите вашия приемник сцепного устройство, когато не се тегли.Той предпазва приемника от кал, вода, боклуци и ръжда, като придава завършен вид на вашия автомобил. ★ДЪЛЪГ СРОК НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ.Тази капачка сцепного устройство на ремаркето е изработена от качествена черна гума, което означава, че тя никога не ръждясва и не е подложен на корозия, въпреки че често излагане на дъжд, сняг, прах и други елементи. ★ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ.Тази капачка сцепного устройства, проектирани за оптимално удобство, което позволява да се инсталира в един миг, когато е необходимо.Просто поставете го в приемника благополучно и го поставете на място.Всичко е толкова просто!.

Спецификация

New

Избор на клиенти