.

.

New
2 Пакет (и)38 мм Прозрачен Калъф е Съвместим с Apple Watch Серия 3 2 1 Закалено Стъкло Протектор на Екрана, HANKN Пълно Покритие на Твърд PC устойчив на удари Калъф Iwatch броня (про?

2 Пакет (и)38 мм Прозрачен Калъф е Съвместим с Apple Watch Серия 3 2 1 Закалено Стъкло Протектор на Екрана, HANKN Пълно Покритие

BGN 6.38

Налично
Налично

1. Кръст Бод Пакет включва : 2 бр. матов калъф с (закалено стъкло екран протектор) за Apple Watch Case Series 3 2 1. 2. Всичко в едно Дизайн : Този КОМПЮТЪР материал калъф има HD закалено стъкло протектор на екрана, обхваща пълната предната и извити край на Apple Watch, осигуряват цялостна защита от ожулвания, драскотини, петна, отломки, подутини от ежедневно носене. 3. Лесна инсталация : Корпус Apple watch може многократно да се почистват с кърпа за очила, за да се осигури яснота на екрана, без това да повлияе на повторно използване.пълно покриване на apple watch плътно прилепнала към предната и страничните бутони часа и остава на място.Идеален за функции на Apple Watch smartwatch. 4. Точен силует : пълен предни достъп до всички пристанища, елементи за управление и датчикам вашите часа.Никога не се влияйте на поставяне на каишка за ръка и зареждане.Лесно се установява и отстранява без никаква вреда за стъкло на екрана на Apple watch.Интерфейс на сензорния екран ще бъде леко намален в сравнение с голи в продължение на часове. 5. Моля, обърнете внимание : Използването на този защитен своята практика в салона или спортни дейности, може да доведе до това, че влага (от потта) ще се окаже в капан между този продукт и на екрана часа.Това е свързано с природата на продукта, тъй като той не се придържа към екрана.Ако между корпус и екран има мъгла, моля, избършете го със суха кърпа.Матиран корпус Apple Watch със защитен екран от закалено стъкло представлява пълна броня на предния капак.Протектор предназначен за защита на вашия apple watch от трудностите на ежедневието.За рамките на защитен джоба на Apple Watch screen protector Case 1. Вграден твърд протектор на екрана на КОМПЮТЪР, тънък и ултра прозрачни. 2. Удобен дизайн за бърза и лесна инсталация. 3. КОМПЮТРИ и PET материал с матово здравина и не поцарапает си часовник. 4. Точни деколтета за бърз достъп до екрана, бутоните и сензор. 5. Тънък и лек, добавете леко тегло до вашия часовник. 6. Няма нужда да стреля калъф преди смяната на ремъците или зареждане. 7. Матово защитно покритие за екрана не само предпазва часовника от надраскване, но и осигурява уникален външен вид.

Спецификация

New

Избор на клиенти