.

.

New
iCarCover е Подходящ. [Ford Falcon Ranchero] 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 за Автомобили Водоустойчив Пълен Външен Градушка, Сняг Купе Седан Закрит и Открит Защита на Тежкотоварни Потребит?

iCarCover е Подходящ. [Ford Falcon Ranchero] 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 за Автомобили Водоустойчив Пълен Външен Градушка,

BGN 43.97

Налично
Налично

☑️ 100% ВОДОУСТОЙЧИВ И атмосферостойкий : да се Съхранява на вашия автомобил за сигурност и чистота от лятото до зимата.Защита на предния капак, врати, броня, багажник, люк, огледала от какашек животни, драскотини и разкъсвания, за да може да се притеснявате по-малко и отвори красив автомобил, който се чувства напълно ново. ☑️ 100% UV И ТОПЛИННА ЗАЩИТА : Безхимический кола протектор премиум-класа спира ултравиолетова светлина и топлина от увреждане на боя и охлажда с малко усилия.неабразивная боя-прекаляване слой ленти оставя финала гладка и лъскава целия ден. ☑️ 100% ВЕТРОЗАЩИТНЫЙ И противоугонный : 3 леки ключалката тежки найлонови ленти и 2 малки люверса от всяка страна държат на кола за сигурност при ветреных условия. ☑️ 100% - ПОДХОДЯЩИ : Всички видове и модели : джипове, кабриолети, класически автомобили Grand touring и др.Не плюхайтесь и не си губете пари за евтини бреза!Ние използваме най-добрите материали : дебела, мека цели памучен хастар предпазва цвят и линия отваряне силует, запазвайки колела чисти. ☑️ БЕЗПЛАТНА ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ, АКСЕСОАРИ, 7-ГОДИШНАТА гаранция : 2 антенных кръпка висококачествена компактна чанта за съхранение с цип в комплект.Нищо недоделанного.Ние стоим зад нашите продукти и услуги и винаги се опитваме да ви даде най-доброто удовлетворение.Уверете се, че повърхността на колата е чиста и суха.Сгънете задните странични огледала.Капакът на колата на предната страна на колата.Закрепете капака на колата на предните бамперах.Издърпайте капака на колата на задната страна.Катарами на колан на замъка под пассажирскими врати.Здраво дръпна ленти надолу,за да затегнат колани.i Car Cover Premium Full Car Cover защитава вашия автомобил от всякакви метеорологични условия и елементи през цялата година.Построена е с допълнителна защита и трайност, този калъф е подходящ за всеки собственик на автомобил, който не иска да запази колата си чисти всяка сутрин.Уверете се, че повърхността на колата е чиста и суха, сгънете задните странични огледала, поставете автомобилна капака на предната страна на колата, защита на автомобилна капака в предната броня, защитете автомобилна капака на задните ремъци, катарами под пътническа врата, здраво затегнете колани.

Спецификация

New

Избор на клиенти