.

.

New
SUNPIE Car Interior Светлини, Автомобилните Ивица Светлина с Приложението и Дистанционно Управление Водоустойчива Led Атмосферни Автомобилни Светлини Идват с 48 Led Чипове с ?

SUNPIE Car Interior Светлини, Автомобилните Ивица Светлина с Приложението и Дистанционно Управление Водоустойчива Led Атмосферни

BGN 20.79

Налично
Налично

[ИНТУИТИВЕН ИНТЕРФЕЙС] Приложение car interior strip светлини Lotus Фенер бързо се свързва и е бърз и лесен за използване.Благодарение на функцията за синхронизация с музика учудващо добре, цвят може да бъде постоянно включен, стробоскопировать или да играе заедно с музиката.Гореща музика и разговори функции осветление, да реагира на звук. [СЪВСЕМ НЕ е ЛЕПКАВА] Акцентное осветление може да работи във всеки режим, и той не ще бъде лепкаво.Те се свързват към пристанището на запалката и идват с това кабелен дистанционно управление, който можете да отидете някъде набута или просто да седне.И в него лесно да се скрие тел, ако правите всичко правилно, той изглежда добре, и вие ще получите от него уважение. [BREEZY INSTALL] Led вътрешността на колата идва с тиксо, който е прикрепен към осветительным лентите, тя е достатъчно силна, както и с винтове за фиксиране.Всички led лента непрекъснато включен, достатъчно линия, за да премине от централната конзола, под предните седалки, надолу по външните страни салон до арматурното табло. [ПОМОЩ през НОЩТА] Осветление на вътрешността на колата помага, тъй като колата е доста тъмно през нощта, със затъмнени стъкла.Това е наистина помагат през нощта, ако някой нещо ронял, но като цяло вътре в колата беше само по-добре. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Вътрешно осветление на автомобила-това е универсален комплект, той е подходящ за повечето коли, включително седан, suv, камион, комби и така нататък.Автомобилни led интериорни ленти с 8,8 - футовыми кабели, подходящи за всякакъв вид автомобили и камиони.Две линии са с четири части вътрешните полосовых осветителни тела, вградени цигари, добре защищающими led лента.

Спецификация

New

Избор на клиенти