.

.

New
GYXZM Стол За Баня, На 6 Нива, Регулируема По Височина Алуминиев Стол За Душата Седалка Нескользящий Дизайн, с Тапицирана Седалка Дренажни Отвори Поставка За Крака, Ст?

GYXZM Стол За Баня, На 6 Нива, Регулируема По Височина Алуминиев Стол За Душата Седалка Нескользящий Дизайн, с Тапицирана Седалка

BGN 8.00

Налично
Налично

◆ Някои дупки за капки в седалката гарантират, че остатъчната течаща вода, сапун или шампоан не поставят под заплаха безопасността на възрастните хора.Възрастните хора дълго време да седят в кресла,осигуряващи вентилация и комфорт. ◆ Регулируема по височина крака са декорирани с немаркирующими, устойчиви на хлъзгане гумени топчета, които осигуряват допълнителна стабилност и сигурност по време на прехвърляне на душата. ◆ Характеристики удобно профилированное седалка с дренажни отвори, както и странични дръжки за допълнителна сигурност. ◆ Подвижна задна подкрепа и меки облегалки позволяват на потребителите да конфигурират стол на базата на конкретни предпочитания.Седалка за душ в банята дава възможност на възрастните хора с ограничена подвижност или наранявания седи по време на душ себе си. ◆ Конструированный спешно широк и тежкотоварни да се използва бариатрическими пациенти, капацитет на тегло 136 kg.Естеството на продукта◆ Име : Пейка табуретки душ◆ Използван материал : пластмаса, Aluminum FEATURES◆ Използвайте противоскользящее седалка на волана, за да избегне внезапно подхлъзване или разклащане при вземане на душ или вана.Краката са изработени от здрава леки алуминиеви сплави и 4 противоскользящих гумени крачета, които са стабилни и трайни според структурата на _BOS_ Някои капково дупки в седалката гарантират, че остатъчната течаща вода, сапун или шампоан не поставят под заплаха безопасността на възрастните хора.Възрастните хора дълго време да седят в кресла, осигуряващи вентилация и комфорт. Регулируема височина : Водоустойчив крачета може да се регулира до шест различни нива.Отвор за душ глава : дъхът на душ, когато използвате миещи средства◆ Табуретка дава възможност на физическите лица с ограничена подвижност или ушибом да седи по време на дъжд независимо _BOS_ Лек : Лесен за носене и се движат◆Максимален тегло на потребителя 136 kg Box Contains1 x табуретка дъжд.

Спецификация

New

Избор на клиенти