.

.

New
U-good Battery Case for iPhone 7/8/SE 2020 г. (2nd Generation),Ultra Slim/Lightweight 3200mAh Charging Case Rechargeable Extended Battery Pack Charger Case for iPhone 7/8/SE 2020 г. (4.7 инчов) (черен)

U-good Battery Case for iPhone 7/8/SE 2020 г. (2nd Generation),Ultra Slim/Lightweight 3200mAh Charging Case Rechargeable Extended

BGN 10.39

Налично
Налично

_BOS_ 【Важна забележка】 : Този калъф за зареждане на батерията е подходяща само за i Phone 7/8/SE 2020 г. (2-ро поколение)(4.7 инча).Продължителното натискане на задната част на бутона на захранването за 2 секунди за стартиране/спиране на зареждане; Кратко натискане на един път за проверка САМО на нивото на зареждане на батерията на корпуса(не се зарежда) през задната 4 led индикатор на нивото на зареждане на батерията.Поддръжка зарядно кабел за i Phone. _BOS_ 【Добави 120% повече време живот на батерията】 : Вградена 3200 mah малка,но мощна литиево-полимерна батерия, клас А,този на i Phone 7/8/SE 2020 г. (2nd GEN) разширено акумулаторен калъф повече от два пъти увеличава времето за работа на батерията на вашия i Phone,никога не се притеснявайте, че вашият i Phone е приключен, трябва да има за играта в мобилни игри,за пътуване,къмпинг,бизнес пътуване, както и други събития на закрито/на открито. _BOS_ 【True Ultra Slim,Lightweight,Support Headphone】 : Дебелина 13,5 мм и тежи само 77 грама,може би, най-тънка къса бутона веднъж, за да проверите нивото на зареждане на батерията(не ще започне зареждането на).Защо да изберете нашият калъф за батерии : 1.►Издръжлив батерия 3200 ма, заредете вашият i Phone 7/8/SE 2020 г., е 1,2 пъти 2.►Ултра тънък 0,5 инча и лесен 2,7 унции ,може да бъде най-тънкият/най-лесно на пазара),не е тежък! 3.►Поддръжка за i Phone слушалки с кабел и Airpod,просто включете слушалките, за да се наслаждавате на музика/направи разговор. 4.►Безопасно зареждане.Вграден интелигентен чипсет за предотвратяване на късо съединение и презареждането. 5.►Тежкотоварни ниво на защита,твърд дизайн черупки макс защитете вашия iphone от драскотини и удари. 6.►Зареждайте и СИНХРОНИЗИРАЙТЕ i Phone с КОМПЮТЪР,Macbook или лаптоп едновременно чрез кабел за зареждане на iphone. 7.►Оборудван с 4 светами LED за цел да провери нивото на силата на коротк-преса като само бутон за сила 8.►Пълна поддръжка за всички версии на i OS и всички бъдещи актуализации.Не поддържа : безжичен зареждане / Car Play / Power splitter dongle / високо напрежение или адаптери за бързо зареждане【Важна забележка】1. Препоръчваме ви да използвате оригиналното зарядно за i Phone/кабел за зареждане на тази батерия case 2. Моля,не използвайте калъф в лошо/мокро време на дълго време, може да възникне неизправност на зарядки3. Ако той не зарежда вашия телефон или на слушалките не работят с тези корпус на батерията,моля, почистете порт кабел за зареждане на телефона от прах или ни изпратете електронно писмо на резервацията.Какво има в кутията : 1x Калъф за батерията на i Phone SE 2020/7/8 1x Горния капак(подарък) 1x Ръководство за потребителя.

Спецификация

New

Избор на клиенти