.

.

New
Притежателят на хартия, хавлиени кърпи, Гардероб книга преобръщане, Силно Разнослоистое Оксидирование за тоалетна кухня, килер баня(серебр 32cm)

Притежателят на хартия, хавлиени кърпи, Гардероб книга преобръщане, Силно Разнослоистое Оксидирование за тоалетна кухня, килер

BGN 5.83

Налично
Налично

35in Application : Kitchen Surface Обработка : ламинирано окислениеСтиль : Прост и стилен Тегло : Approx.Практичен и компактен, подходящ за кухня, баня, тоалетна, килер, сервизно помещение, перални, колата и т. Практичен и компактен, подходящ за кухня, баня, тоалетна, килер, сервизно помещение, перални, колата и т.Титуляр кухненски кърпи, предназначени за пластмасово фолио, ролка хартия, салфетки, кърпи и т. Премахва каша, а също така може бързо и ефективно да разпределя хартиени кърпи.Е Удобно да се взема, да не падне, да се върти, за да е здраво обхватить, не се страхува да падне и да нарани семейството си.Моля, обърнете истински като стандарт. Премахва каша, а също така може бързо и ефективно да разпределя хартиени кърпи.Удебелена антидетонационная електродъгово ъглова конструкция, няма да навреди на ръцете.Благодарим ви за разбирането. Широка съвместимост, за затваряне на двата края на ролка хартия кърпи се уверете, че той никога не слайдове.Широка съвместимост, стягане в двата края на ролка хартия кърпи гарантират, че той никога не се плъзга.8 oz Package Списък : 1 x хартиени кърпи за ръце Rack2 x Screw2 x Разширяване на Screw2 x Капак Cap Notice : 1.Конзола за монтиране на притежателя на хартия кърпи, изработени от космически алуминий за защита от ръжда и корозия, дълготраен и стабилен. Лесен за инсталиране, лесен за почистване, той може да пробие дупки за монтаж с винтове или склеенный с пирон‑свободен лепило(не се включва).Титуляр кухненски кърпи, предназначени за пластмасово фолио, ролка хартия, салфетки, кърпи и т. Конзола за монтиране на притежателя на хартия кърпи, изработени от космически алуминий за защита от ръжда и корозия, дълготраен и стабилен.Удебелена антидетонационная електродъгово ъглова конструкция, няма да навреди на ръцете.Функция : 1.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : хартиени кърпи за ръце Rack Material : Пространство Aluminum Color : Както е показано на снимката Размер : Approx. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Лесен за инсталиране, лесна за почистване, той може пробиване на отвори за монтаж с винтове или приклеиваться лепило без пирони(не е включен в комплекта).че просто и практично, организирайте кухнята, без да задръстват си.че просто и практично, организирайте кухнята, без да задръстват си.

Спецификация

New

Избор на клиенти