.

.

New
Преносим безжичен Bluetooth-високоговорител LENRUE с вграден микрофон,говорител,линия AUX,TF карта,HD-звук и бас за iPhone, Ipad, Android Smartphone и много други (сребро)

Преносим безжичен Bluetooth-високоговорител LENRUE с вграден микрофон,говорител,линия AUX,TF карта,HD-звук и бас за iPhone, Ipad,

BGN 23.99

Налично
Налично

【Невероятен живот на батерията】 : Висок капацитет от 1000 mah, време на възпроизвеждане на 5 часа/ 60 песни се Захранва от вградена литиево-йонна батерия с голям капацитет и водеща в индустрията технология за управление на захранването lenrue. 【Различни режими за извеждане】 : високоговорителя Bluetooth поддържа връзка Bluetooth, aux кабел 3.5 мм и TF карта с голям капацитет.Можете да се наслаждавате на музика за различни начини на свързване.Насладете се на своята музика в полнотелом стерео, реализованном с помощта на високо-производителни драйвери. 【Преносим и широка гама от подкрепа】 : малък размер и леко тегло, 2.7*2.7*1.8 инч, 200 г; поддръжка на безжичен обхват 33 фута.Можете да се наслаждавате на музика с помощта на този малък безжичен динамиката на Bluetooth на открито. 【Bluetooth технологията 4.1】 : съвместим с всички устройства с Bluetooth поддръжка.Незабавно се свържете с вашия смартфон или планшету на разстояние до 33 фута.Sound основната автоматично се свързва към последно използвания устройството.Вграден микрофон за разговори със свободни ръце. 【Че ние предлагаме】 : LENRUE A2 Bluetooth говорители, кабели, ръководство на потребителя, благодаря ви карта*1,24 Ч приятелско обслужване на клиенти и поддръжка по електронна поща, всеки въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 1x Bluetooth високоговорител. 1x 2-в-1 Micro USB кабел за зареждане и Aux линия. 1x Ръководство на потребителя (на няколко езика).Натиснете и задръжте бутона "ХРАНА", за да включите/изключите високоговорителя.Натиснете бутона "Настройки"на вашия мобилен телефон>> bluetooth on>>търсене и избор на устройство Bluetooth "A2">>нека вашия i Phone възпроизвежда музика>> високоговорител "А2 "ще работи.Кратко натискане на бутон "+/ -", за да регулирате силата на звука на говорителя, по-продължително натискане, за да преминете към следващата или предишната песен ,а също и на устройството при свързване чрез Bluetooth.(За разлика от старата версия, идва на случаен принцип).

Спецификация

New

Избор на клиенти