.

.

New
Куки за колички, Обтегач за Колички, 5 Многофункционални Куки, Куки за Портмонета, Аксесоари За Куки за кошници, 360-градусные Въртящи се Велкро (черен)

Куки за колички, Обтегач за Колички, 5 Многофункционални Куки, Куки за Портмонета, Аксесоари За Куки за кошници, 360-градусные

BGN 4.79

Налично
Налично

[Функция] Закрепете куката детска количка на детската количка, а след това се мотае портфейли, играчки, бутилки с вода и някои раници. (Моля, обърнете по-голямо внимание, защото претоварване опрокинет кошница.). [Съвместимост] е Подходяща за колички, ходунков или инвалидни колички.Осигуряването на кука на ходунках, можете да лесно да транспортира храна и хранителния магазин, закупени в магазина. [Завъртане на 360 градуса], поради движение колички невращающийся кука ще обърка чанта за съхранение дължи на въртене, което прави предмети в чантата за съхранение на мръсни, но една кука с функция за въртене на 360 градуса не трябва да се тревожи за това. [Лекота на инсталиране на] Просто отворете велкро и увийте го в стоманена тръба на всяка кола, след това закрепете велкро за регулиране на дължината. [Поддръжка] Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще ви дадем задоволително решение.

Спецификация

New

Избор на клиенти