.

.

New
Скоба за въже кабели, Скоба за захващане на кабела въже Тел от Неръждаема стомана Двухшпиндельный скоба на кабела 2-стълб(2pcs M10)

Скоба за въже кабели, Скоба за захващане на кабела въже Тел от Неръждаема стомана Двухшпиндельный скоба на кабела 2-стълб(2pcs

BGN 16.55

Налично
Налично

Издръжлив материал от неръждаема стомана 304 : Материал на добро качество от неръждаема стомана 304 устойчив на абразия, трайни и устойчиви на корозия.Проста дейност : Двухшпиндельное фиксирующее устройство щипки на въже тел идва с прост дейността и лесно за използване.Обзавеждане за строителство на кораби и сгради : оборудване, Необходимо за тежки такелажа, жици и кабели, подходящ за строителство на кораби и сгради, които са много практични. 3 Спецификация : Съдържа M2, M6, M10 три спецификации, всяка с различен размер и с размери, удобен за вас, за да изберете и да използвате.Отлична производителност : Кабелни скоби имат стабилна структура, отлична производителност и дълъг срок на служба.Параметри : Тип на продукта : двухшпиндельные кабелни скоби Материал : неръждаема стомана 304 Определяне : с Необходимото оборудване за тежки такелажа, жици и кабели, подходящи за строителство на кораби и сгради Осъществяване списък : 20 x двухшпиндельные кабелни скоби 10 x двухшпиндельные кабелни скоби 2 x двухшпиндельные кабелни скоби Забележка : 1. Моля, контраст с подходящ размер, преди да използвате. 2. Има някаква грешка в ръчен измерване на продукта.

Спецификация

Item Type:
Duplex Wire Rope Clips
Material:
304 Stainless steel
Purpose:
Necessary hardware for heavy rigging, wires and cables, suitable for ship and building construction
Package List:
20 x Duplex Wire Rope Clipsor :
10 x Duplex Wire Rope Clipsor :
2 x Duplex Wire Rope Clips :
Note:
1. Please match the appropriate size before use. :
2. There is a certain error in the manual measurement of the product. :
New

Избор на клиенти