.

.

New
Samsung Galaxy A11 Калъф, A11 Калъф за мобилен телефон с [Pack 2] от Закалено Стъкло Протектор на Екрана, LeYi Течен Силиконов Гел Гума Тънко Копринено Мек Защитен Калъф за Galaxy A11, Л?

Samsung Galaxy A11 Калъф, A11 Калъф за мобилен телефон с [Pack 2] от Закалено Стъкло Протектор на Екрана, LeYi Течен Силиконов

BGN 9.27

Налично
Налично

【Точен приятелка, ультратонкая засаждане】 Точно нарежете всяка дупка, за да калъф за samsung galaxy a11 са се приближаваше към телефона.Le Yi е решена да предостави на всеки клиент, висококачествени продукти и добро обслужване.Отговор : Да, той е идеален за Samsung Galaxy A11.Ако сте получили грешен модел, моля свържете се с нас веднага. Въпрос 2 : на Ръба на корпуса по-горе, отколкото на кутията на телефона?. 【Двойна защита】Мек течен силикон и подплата от микрофибър предпазва задната и всички страни на телефона, от всякакви драскотини, удари, пръстови отпечатъци и прах, както и предпазва вашия телефон galaxy a11 отвътре и отвън.Отговор : Да, тези меки силиконови калъфи за телефони, оборудвани с 2 защитни екрани от закалено стъкло.Отговор : Да, ако се сблъскате с някакви проблеми на качеството след покупката, ние безусловно ще замени всички продукти и се опитват да направят всичко възможно, за да подобрим качеството на нашите продукти и услуги.Въпрос 4 : дали следпродажбено обслужване?Отговор : Да, ако се сблъскате с някакви проблеми на качеството след покупката, ние безусловно ще замени всички продукти и се опитват да направят всичко възможно, за да подобрим качеството на нашите продукти и услуги.Често задавани въпроси _BOS_ Въпрос 1 : дали той е Съвместим с Samsung Galaxy A11?Отговор : Да, той е идеален за Samsung Galaxy A11.Ако имате някакви въпроси или недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Въпрос 1 : дали той е Съвместим с Samsung Galaxy A11?.Точно шивашки и уникален дизайн позволяват лесно да получите достъп до докосване на екрана, камера, бутони и портове.Отговор : Разбира се, че около 1,2 милиметра по-горе.Въпрос 3 : Има ли на този защитно фолио за екрана?Отговор : Да, тези меки силиконови калъфи за телефони, оборудвани с 2 защитни екрани от закалено стъкло. 【Висококачествен силиконов материал】Калъф за samsung a11 е изработен от гладък и приятен за кожата, течен силиконов материал, анти-пръстови отпечатъци и лесен за почистване. (Поддръжка за безжично зареждане). 【Следпродажбено обслужване】Нашата услуга за поддръжка на клиенти онлайн ви предоставя 24-часово професионално сервизно обслужване. Също така идват с 2 елемента от закалено стъкло протектор на екрана и 2 елемента на обектива на камерата протектор.Ергономичен калъф samsung galaxy a11 намалява умората на ръцете при продължително използване на мобилен телефон.【Съвместими модели】е разработен Специално за Samsung Galaxy A11.Въпрос 3 : Има ли на този защитно фолио за екрана?. Въпрос 2 : на Ръба на корпуса по-горе, отколкото на кутията на телефона?Отговор : Разбира се, че около 1,2 милиметра по-горе.Дръжте телефона си винаги като нова.

Спецификация

New

Избор на клиенти