.

.

New
DSC-Mart Текстурная Капак за Uwell Caliburn AK2 Case Силиконов Ръкав Гумена Филм Щит е Подходящ за Uwell Caliburn KOKO V2 AKA (BlackBlue)

DSC-Mart Текстурная Капак за Uwell Caliburn AK2 Case Силиконов Ръкав Гумена Филм Щит е Подходящ за Uwell Caliburn KOKO V2 AKA

BGN 34.64

Налично
Налично

【MULTI-COLORS】-Корпус DSC-Mart е изработен от силиконов материал, и там има многоцветия по ваш избор, с ярък цвят, вие няма да се притеснявате за загуба на мода. 【ДОБРО УСЕЩАНЕ за ДОПИР】-Този калъф е проектиран с текстура на повърхността, е удобен за държане в случай, че сте роняете устройство. 【УДОБНО зарежда】 - Можете да смените батерията на дъното, без да махате силиконов калъф, там също така е проектиран с USB слот, можете да зареждате своя моден директно. 【ПРЕЦИЗНА РЯЗАНЕ】-Прецизна рязане за точно напасване на всички бутони, на екрана и слота за зареждане. 【Внимание】-Този калъф е подходящ за Uwell Caliburn AK2, само носене, министерството на отбраната не са включени в комплекта.Ако имате някакви въпроси за случая, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши за вас, благодаря ви.Забележка : Всички снимки са професионално направени от нашия фотограф, те са верни цвят, както се вижда на представените фотографии, но моля,обърнете внимание, че цветовете могат да се различават малко, като сте виждали на различни компютри, тъй като всеки компютър има настройки за дисплея и монитор, които могат да повлияят на това : яркост, цвят, тон и т.н. Благодаря ви за вашето разбиране.

Спецификация

New

Избор на клиенти