.

.

New
Дейност на Фитнес Зала, Бебе или Дете да Играе Фитнес Зала Пълзи Новородено Мек Дете за Движението на Шията за Докосване на Изследвания за Слухово развитие(сив)

Дейност на Фитнес Зала, Бебе или Дете да Играе Фитнес Зала Пълзи Новородено Мек Дете за Движението на Шията за Докосване на Изследвания

BGN 119.27

Налично
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Достига вниманието на детето, тренирайте го визуалната и моторно развитие.Малка джаджа на фитнес рамка подходящ за новородени, за да лежи и да играе.Осигурете на своите деца сензорен опит, за подпомагане на тяхното физическо и психическо развитие.Стимулируйте растежа на децата и координация око-ръка, слуховое развитието и движението на врата.Седнало или свири, нека детето здраво се държи, малка джаджа, виси на оградата, увеличава любопитство и желание за наблюдение на бебето.Функция : 1. Малка джаджа на фитнес рамка подходящ за новородени, за да лежи и да играе.2. Достига вниманието на детето, тренирайте го визуалната и моторно развитие.3. Седнало или свири, нека детето здраво се държи, малка джаджа, виси на оградата, увеличава любопитство и желание за наблюдение на бебето.4. Осигурете на децата си сензорен опит за подкрепа на тяхното физическо и психическо развитие.5. Стимулируйте растежа на децата и координация око-ръка, слуховое развитието и движението на врата.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Тип изделия : Детски игри Gym Size : Approx. 80x80x55 см / 31. 5x31. 5x21. 6 in кръст Бод Пакет списък : 1 x Mat1, x Bracket5 x Hook5 x Widget18 x Ball Note : Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Baby Play Gym
Size:
Approx. 80 x 80 x 55cm / 31.5 x 31.5 x 21.6in
Package List:
1 x Mat1 x Bracket :
5 x Hook :
5 x Widget :
18 x Ball :
Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
New

Избор на клиенти