.

.

New
Myfolrena Закачалки за Панталони Нескользящие Обновените S-Образни 5 Слоя, Закачалки, Шкаф за Спестяване на Пространство за Дънки, Шал, Вратовръзка Облекло (10 бр.)

Myfolrena Закачалки за Панталони Нескользящие Обновените S-Образни 5 Слоя, Закачалки, Шкаф за Спестяване на Пространство за Дънки,

BGN 25.59

Налично
Налично

❤Нова актуализация нескользящие закачалки за панталони,покрити с нескользящим силиконов материал, панталони се държат здраво на мястото, никога не се притеснявайте за това, че си панталони ще падне. ❤13.4"Lx 14.6"Hx 0.4"W, изработен от неръждаема стомана,издръжлив,без бръчки,здрав, не е лесно да се огъват, лъскав, без драскотина дрехи. ❤'S style design може да се използва за окачване на панталони,панталони,панталони,шалове,леггинсов, вратовръзки и още много други, за да изглеждат спретнато и подредено. ❤ Закачалка s може да се придържа 5 чифта панталони едновременно да имате повече място за съхранение на дрехи. ❤Лекота на употреба, като поставили панталони в стил, не е нужно да се бърза в шкафа,и вие можете лесно намиране на желаната дреха.Висящи вертикално, си панталони вече не мачкам, можете да замените всички свои обикновени закачалки веднага.Материал от неръждаема стомана,издръжлив,здрав,лъскав, без бръчки,без драскотина дрехи, идеални за сезонно съхранение, висящи дрехи по вид, лесно да се намери дрехите, които искате. -Няколко закачалки за панталони,панталони,дрехи,рокли,поли,кърпи,шалчета,леггинсов. -Всяка летва с нескользящим" покритие", никога не се притеснявайте за това, което панталони соскользнут. -В сравнение с традиционната закачалка slack, тя може да спести 80% хоризонтално пространство за съхранение и напълно да се удължи срока на експлоатация на 5 пъти.Изберете закачалка за панталони STAR-FLY.S-образна закачалка за панталон с 5 нива може да ви спести много място в гардероба, да си выглаженные панталони и панталони в отлично състояние.Силикон на бара сигурно се пази, да пада надолу.Удобно затвори дънки, панталони, панталони, кърпа, шал, вратовръзки и още много други.

Спецификация

New

Избор на клиенти