.

.

New
Душ завеса и подложка без куки Sqaure Сплитка. Включва завеса за душ, вградени куки и платнена подложка. Размери 71х74. Лилаво на цвят.

Душ завеса и подложка без куки Sqaure Сплитка. Включва завеса за душ, вградени куки и платнена подложка. Размери 71х74. Лилаво

BGN 33.68

Налично
Налично

комплект завеси за душ 3-в-1 включва плат завеса за душ, вградени халки FLEX-ON, разменени подложка за тъкани и прозорец. Завеса за душ от 100% полиестер с защелкивающимся филтър вложка.Инсталира за секунди, без да махате прът (прът в комплекта не са включени).Вградени халки в комплект, трябва да се закупят отделни куки.Тъканта на лигавицата отблъсква водата, защелкивается и остава на място.Иновативна душ завеса за душ Hookless Sqaure да Тъче Плат носи на вашата баня, спа-усещане с помощта на оригиналния патентован набор занавеск за душата Hookless.Патентован набор от завеса за душ без куки предлага на стойността на 3-в-1 и добавя неочакван начин лесно да освежите декора на банята за секунди. Без куки, за да купите, вие ще спестите пари, спестяване на време с удобството на завеси за душ, която се плъзга директно на вашия окачен завеса за душ, като в рамките на секунди без да се налага да прът.Приложено текстилен подложка могат да се перат в машина, а подгъва е специално пришита за подобряване на водоотблъскваща способност и по-ефективно оттичане на водата, което в крайна сметка намалява възможността за образуване на мухъл.Прозрачен прозорец пропуска светлина, поддържа уединение и намалява съдържанието на влага и на влага.

Спецификация

New

Избор на клиенти