.

.

New
HDX Огледалото за обратно виждане, Динамичен Сигнал на Завоя Led Индикатор за BMW X1, X3 X4 X5 X6 X7 1 2 3 4 5 6 7 Серия i3 125 325 335 530 540 740 760 (1 Серия F20 F21 2012-2017 LBF888)

HDX Огледалото за обратно виждане, Динамичен Сигнал на Завоя Led Индикатор за BMW X1, X3 X4 X5 X6 X7 1 2 3 4 5 6 7 Серия i3 125

BGN 64.94

Налично
Налично

★Една двойка огледала за обратно виждане указател на завоя светлинен индикатор подходящи за BMW. ★Динамичен пушена led указател на завоя, добро предупреждение за сигурност.Ниска консумация на енергия и спестяване на енергия, дълъг срок на експлоатация. ★Висококачествен обектив PMMA и капак от ABS пластмаса, водоустойчив и ултра здрава.Внимание : Инструкция за монтаж не е включена в комплекта, е силно препоръчително професионално инсталиране. ★Оригинален стандарт, директен заместител за вашия поцарапанного или счупен.Не се изисква кодиране на бордовия компютър, лесен за инсталиране.Изискан дизайн, уникален външен вид, черна обвивка изглежда по-красив, добър елемент на украса за вашия автомобил. ★ Моля, проверете модела на BMW.Ако има локва светлина в долната част на страничните огледала, моля, отрежете нашето положение светлина от себе си.има край за вас, за да го нарежете с нож.благодаря ви!. 1. Двойка на вторичен пазар на огледалото за обратно виждане указател на завоя светлинен индикатор. 2. Бордови компютър не се нуждае от кодиране. 3. Ниска консумация на енергия и спестяване на енергия, дълъг срок на експлоатация. 4. Изискан дизайн, уникален външен вид, добър елемент на украса за вашия автомобил. 5. Оригинален стандарт, директен заместител за вашия поцарапанного или счупен.Лесна инсталация.Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : черен със Светъл цвят : жълт Напрежение : 12 v Мощност : 1.4 W/всяка лампа Тегло на опаковката : approx.320g кръст Бод Пакет включва : 1 * Няколко огледалото за обратно виждане на светлината (ляво и дясно) Забележка : Моля, моля, потвърдете, да се види преди да поръчате да сте сигурни, че този продукт е идеален.Нашите продукти са черни и не са в син цвят.Моля, проверете изображението за повече информация.Купувача може да се наложи да платите някои данъци при внос или митнически такси в страните от внос.Що се отнася до конкретни цени, моля, консултирайте се с вашата местна митница.Благодарим ви за разбирането.Моля, свържете се с местната митница, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.Ако вашият продукт се върна заради митнически проблеми, ние можем да си върне само част от стоката, цената на доставката не се възстановява.Моля, следете своя парцел за постоянно, след като получите митнически въпроси, моля, свържете се с митниците УР навреме, за да се избегне връщане.

Спецификация

New

Избор на клиенти