.

.

New
Набор от Инструменти за Отстраняване на Кожичките 3-в-1, Професионален Тример за Кожичките от Неръждаема Стомана с Толкателем Кожичките, Вилица накрайник за управл?

Набор от Инструменти за Отстраняване на Кожичките 3-в-1, Професионален Тример за Кожичките от Неръждаема Стомана с Толкателем

BGN 6.63

Налично
Налично

[Набор от инструменти за педикюр] : Комплект за подстригване на кожичките 3 в 1 включва стъргало за нокти от неръждаема стомана, вилица за налагане на кожичките , кусачку за кожичките, която може да отговори на вашите различни нужди, което ще ви помогне ефективно почистване на кожичките на ноктите и решаване на всички проблеми на лична хигиена. [Материал] : Комплект клещи за кожичките изработен от 100% висококачествена неръждаема стомана, която е трайна и устойчива на ръжда, добре се държи в ръка с глоба изработка.подходящ за маникюрных салони и професионалисти, както и за семейна нийл арт.И това е отличен подарък за вашите приятели или на жена си. [Удобен за носене] : Пръчка за подстригване на кожичките много лек, тежи 45 грама, можете да го носите със себе си и да се използват навсякъде. [Лесен за почистване] : Набор от резаков за кожичките 3 в 1 осигурява чисто и лесно премахване на кожичките.И които са лесни за почистване с мек сапун и вода или спирт. [Перфектна комбинация от] : Вилица за нокти с v-образна конструкция може ефективно отстраняване на остатъци от лак на ноктите си отстрани или вдлъбнатини; маша за кожичките с дълги дръжки и малки глави осигуряват подобрено сцепление за премахване на мъртвите кожиц на малки площи; стъргало за нокти може лесно избутване на кожичките от една страна, и премахване на остатъци от кожа или лепило от друга страна.

Спецификация

New

Избор на клиенти