.

.

New
Tingting1992 Shoe Rack Shoe Rack Organizer, 5-Tier Free Standing Shoe Rack, Shoe Срок Storage Organizer for Entryway Doorway Stackable Shoe Rack (Цвят : синьо размер : 8080cm)

Tingting1992 Shoe Rack Shoe Rack Organizer, 5-Tier Free Standing Shoe Rack, Shoe Срок Storage Organizer for Entryway Doorway Stackable

BGN 60.18

Налично
Налично

Той е експерт в спестяване на пространство, използване на най-малкото пространство, като предостави по-голямо пространство за съхранение, поставяне на обувки обувки багажник,намаляване на бъркотията в живота и лесно намиране на нужната ви обувки.Многофункционален рафтове за съхранение може да отговарят на ежедневните изисквания за съхранение; повърхност е гладка и не вреди на ръце, а повърхността е гладка и лесно почистване.Рама също така е лесно за почистване и поддръжка, може просто да избършете с мека и влажна кърпа.Дръжте обувките в ред и далеч от пода.Тази елегантна и модерна стойка за обувки е с компактен дизайн и голямо пространство за съхранение на вашия дом да е организиран и стилен.Може да се използва не само като багажник за обувки, но и колко лесно е подходяща рафта за съхранение, като ви помага да избегнете неочаквана купчина обувки или други неща.Грижете се за обувките си и да реши проблема с търсене на обувки в ъгъла.Име на продукта : Rackprompt обувки : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. С изключение на шкафове за обувки в снимките на продукта, никакви други елементи не са включени.3. Моля, имайте предвид, че различните монитори може да предизвика незначителни разлики в цвят, моля, разберете.4. Поради ръчно измерване има една малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.➤Най-общо казано, логистика обикновено се изпраща в рамките на 48 часа, а очакваното време на пристигането си е 9-20 дни.

Спецификация

New

Избор на клиенти