.

.

New
Безжична Електрическа Машина За Подстригване на коса Rahungry, Професионална Мъжки Машина За Подстригване на Коса Haircut Kit, с Малошумным Остър Ъгъл Острие от нано-сплав,?

Безжична Електрическа Машина За Подстригване на коса Rahungry, Професионална Мъжки Машина За Подстригване на Коса Haircut Kit,

BGN 18.24

Налично
Налично

[Т-образно острие шкафа] : Затворена Т-образен нож от неръждаема стомана, използван за подплата, дизайн и сухо бръснене, тази безжична машина за подстригване на коса ергономични, лесни за експлоатация и е с най-добрите функции за управление, за да ви помогне да се избегне умора в ръцете, китките и ръцете в продължение на един напрегнат ден. [Силна мощност и ниско ниво на шума] : Мъжки безжични електрически машинки за стригане използват усъвършенстван двигател от палладиево-сплав сребро, който може да осигури мощна мощност и скорост, без да генерира допълнителна топлина; и продукт и бесшумен. [USB Бързо зареждане и безжична] : Тази машина за подстригване на коса е оборудвана с мощна литиево-йонна батерия, след пълно зареждане време на работа е 240 минути; безжична машина за подстригване на коса и подстригване, удобни за използване по всяко време и на всяко място. [Гуманизированный дизайн] : Нескользящая дизайн на корпуса осигурява стабилност, на долния бутон може да се включва и изключва веднага, а четири ограничаване на гребена могат да отговарят на по-лични нужди. [Лек и преносим] : Дължина на нашите мъжки козметичните средства е 15 см, а електрически белезници може лесно да носят със себе си, а също така носят със себе си за пътуване, осигуряване на продължително удоволствие от пазаруване.Информация за продукта : Цвят : черно, златно Време за зареждане : 5 часа Време на употреба : 3 часа Метод за зареждане : щепсела и да играе двойна назначенияпродукт съдържа : 1*инструмент за рязане, 4*ограничаване гребен, 1*USB кабел за зареждане, 1*чистящая щеткаописание на продукта : Защо да изберете нашата машинка за волос1. Безжична свобода и удобство2. Разнообразие от модни прически : остри ножове, безопасни за използване, без които нанасят щети на кожу3. Подрязване : Т-образен нож от въглеродна стомана се използва за облицовка, дизайн и сухо бръснене-zero clearance4. ВКЛ. / ИЗКЛ : Стартиране на един бутон, зареждане чрез USB 5. Силна мощност/и дълъг срок на служба литиево-йонна батареи6. Малък размер и лекота на почистване : стилен и ергономичен дизайн7. Ниско ниво на шум : намаляване на шума и намаляване на зашеметяващи помехи8. Тежка дръжка, остри ръбове и вътрешна линия, здрава и мощная9. Лесно за овладяване, това ще бъде единственият машинка за подстригване, която ще ви трябва във вашия арсенал.

Спецификация

New

Избор на клиенти