.

.

New
Пипета предаване, 5мл Пипета предаване Безопасно Използване на 5мл 120мм Лесно да се Направи, за да Етерично масло за Украса на хранене(черен)

Пипета предаване, 5мл Пипета предаване Безопасно Използване на 5мл 120мм Лесно да се Направи, за да Етерично масло за Украса на

BGN 6.15

Налично
Налично

Това вливане може да се използва за измиване в миялна машина, може да се измие с топла сапунена вода, лесно за почистване.Може да се използва за научни експерименти, пипети с боя и лепило, за декорация на хранителни продукти, етерично масло, проекти на декоративно-приложното изкуство, широк спектър от приложения.Всяка краен маркирани от 1 миллилитра до 5 милилитра, и измерване гравирано на пластмасата, която никога не се отмиват.Тези пипети изработени от силикон и са безопасни за използване в хранителни продукти и течности.Може да се използва в комбинация с плесени за производство на празни приказки, за лесно създаване на цветни и вкусни бонбони.Функция : 1. Силиконов материал : Тези пипети изработени от силикон и са безопасни за използване в хранителни продукти и жидкостях2. Размер : Всяка краен отбелязани от 1 миллилитра до 5 милилитра, а измерение гравирано на пластмасата, която никога не се отмиват 3. Лесно почистване : Това вливане може да се използва за почистване на миялна машина, може да се измие с топла сапунена вода, лека чистка4. Лесно е да направите : Може да се използва в комбинация с форми за производство на празни приказки, за лесно създаване на цветни и вкусни конфеты5. Обемът на приложение : Смогите да се използва за научни експерименти, бои и капкомер лепило, за декорация на хранене, етерично масло, проекти на изкуствата и занаятите, на широк диапазон uses Specification : Тип деталя : Пипета пренасяне Материал : силикагел размери на продукта : обща дължина Approx.120mm / 4.7 in, стойност на ръка, с малко Error Usage : Краен, използвани в бижута направи си САМ", която равномерно запълва лепило, попадащи в формата на бижута направи си САМ Списъка с пакети : 5 x Прехвърлителни пипета.

Спецификация

Item Type:
 Transfer Pipettes
Material:
Silica Gel
Product Size:
the Total Length is Approx.120mm / 4.7in, Measured Manually, with a Little Error
Usage:
the Dropper Used in DIY Jewelry Products, Which Evenly Fills the Glue Dropping in the Mold of DIY Jewelry
Package List:
5 x Transfer Pipettes :
New

Избор на клиенти