.

.

New
Бира и Къмпинг Чаша, Подарък Любител на Бира, Любител на Кафе, Кафе Подарък, Бира Подаръци, Бира срещу Кафе, Любов Кафе, Любов Бира Пие Подарък, 12 грама Бяло Туристиче?

Бира и Къмпинг Чаша, Подарък Любител на Бира, Любител на Кафе, Кафе Подарък, Бира Подаръци, Бира срещу Кафе, Любов Кафе, Любов

BGN 74.32

Налично
Налично

ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ : Туризъм чаша-идеален подарък за мъже и жени.Дайте му на майка, баща, дъщеря, сестра, приятел, приятелка, мъжа си, жена си, на колегите си от мъжки или женски пол, дъщеря, дядо, баба, внук или внучка, а също и свой най-добър приятел за рожден ден, абитуриентски бал или всеки друг случай, когато са уместни подаръци и snickers. ДОБРЕ НАПРАВЕНО 12 УНЦИИ.Чаша Лагер Cup, неръждаема стомана, бял гланц с сублимационным покритие.Ръчно пране.Олово, кадмий и облекчават.Отговаря на изискванията за качеството на хранене за УПРАВЛЕНИЕ НА САНИТАРНОМУ КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО на ХРАНИТЕ И ЛЕКАРСТВАТА, LFGB, ЕИО. ИДЕАЛЕН ЗА КЕМПЕРА : туристи и любители на активната почивка могат да се насладят на топли или студени напитки на пътека с тази солидна, лека селски една чаша от неръждаема стомана.ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО - Разработени и отпечатани в САЩ с използването на висококачествени материали и нашия уникален дизайн, напечатанного отстрани. НИЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ, ЗА ДА ЩЕДРО РАЗДАВАТ от : Ez Sky построен върху това, за да ви служи, като предлага чудесна стойност и дава над 10% от печалбата.Лека и здрава, нашата эмалированная чаша-задължително условие за всеки набожен турист.Използвайте го за по питие или гореща храна и прикрепете към чантата за по-лесен достъп в сражение.Материали и грижи : 1.12 унция.эмалированная чаша 2. РЪЧНО ПРАНЕ 3. Тези чаши не са подходящи за микровълнова фурна. 4. Олово и кадмий са свободни и отговарят на изискванията на FDA. 5. Моля, обърнете внимание, че поради естеството на эмалевых изделия повърхността на всяка чаши ще бъде леко да се различават, може да забележите малки бучки и подутини в някои чаши, както и случайни малки петна, петна и драскотини, особено около устните.Такава е природата на емайлирани чаши и им придава селски вид. 6. Внимание!Да Не се загрява течност или храна директно в чаша—това може да повреди покритието.

Спецификация

New

Избор на клиенти