.

.

New
Подвижна чанта с Кошница за дрехи Количка Сортировач бельо с Сверхмощными Колела Търговски богат на функции за съхранение на количката за пазаруване на четка за Б?

Подвижна чанта с Кошница за дрехи Количка Сортировач бельо с Сверхмощными Колела Търговски богат на функции за съхранение на количката

BGN 15.76

Налично
Налично

★[Търговската мрежа количка завальцовки] - Поддържа товар 100kg / 220lb, рамка изработена от неръждаема стомана, ръжда и коррозионностойкой. ★[Сгъваема конструкция] - Позволява просто сгънете количката апартамент за компактно съхранение когато не се използва, или когато трябва да се транспортира. ★[Силен и издръжлив]-Рамка от неръждаема стомана, плат Оксфорд, антикорозионна, силна носеща способност, обикновен външен вид. ★[Размер] - както се вижда, 90x65x80cm (35.4x25.6x31.5 инча); Тегло : 8 кг; Проста конструкция винтового връзка може да бъде събрана за няколко минути. ★[От една стая в друга] - Ако не искате индивидуално за носене на чанти, претъпкани купища дрехи, можете просто лесно да се пързалям количка за бельо в пералня; 4 ротационни валяк осигуряват плавно движение, така че в деня на пране от сега нататък ще лек бриз. Характеристики : ▸ Траен : високо качество на материалите, устойчивост на натиск, добра издръжливост, носещи 150 кг▸ Силна стабилност : четири колела, лесно се движат▸ Универсална конструкция валяк : върти на 360°-универсално колело, изработени от здрави материали и може да се завърта на 360°, за да се улесни пеша.▸ Лесен за цел да събере : включително и с ясни инструкции за обзавеждане и оборудване на инсталацията. ОПИСАНИЕ : Тази количка завальцовки хубаво и полезно допълнение към дома.Неговата проста и многофункционален дизайн отговаря на всички възможни места, където желаете да го използвате, и осигурява отлично решение за организиране на вашата кухня, всекидневна, хол и офис, премахва каша и прави вашия дом чист и комфортен СПЕЦИФИКАЦИЯ : ▸ Име : Количка за бельо▸ Цвят : Кафяв▸ Размер : 90×65×80 см▸ Материал : тръба от неръждаема стомана + плат Оксфорд + ново колело износване▸ да се Прилага : Пералня, училище, спалня, баня, килер, балкон, хол, семейство,апартамент,колеж▸ Лекотата на монтажа : включително и ясни инструкции и инсталация на оборудването. - - - - СЪДЪРЖАНИЕ на ПАКЕТА : ▸ 1 x Кошница за дрехи забележка : ▸ Декоративни елементи, показани на снимките на продукта, в комплекта не са включени.▸ Размер на продукта се измерва само на ръка и е с отклонение от 1-2 виж Това е нормално явление.▸ Моля, имайте в предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

Спецификация

▸ Name:
Laundry cart
▸ Color:
Brown
▸ Size :
90×65×80cm
▸ Material:
Stainless steel tube + Oxford cloth + new wear wheel
▸ Applied :
Laundry room, school, bedroom, bathroom, closet, balcony, living room, family,apartment,college
▸ Easy to assemble:
including clear instructions and installation hardware.
:
PACKAGE CONTENT
▸ 1 x Laundry cart :
:
NOTICE
▸ Decorative items shown in product photos are not included. :
▸ The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-2cm.It is a normal phenomenon. :
▸ Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
New

Избор на клиенти