.

.

New
MAHFEI Пробната на Магазин за Дрехи, Мобилен Песен Съблекалня U Тип Мобилен Песен Преносим Съблекалня Защита на личния живот на Преграда Извита Метална Рамка, Подвижн?

MAHFEI Пробната на Магазин за Дрехи, Мобилен Песен Съблекалня U Тип Мобилен Песен Преносим Съблекалня Защита на личния живот на

BGN 78.72

Налично
Налично

【РАЗДЕЛ ПОВЕРИТЕЛНОСТ】Използването Използвайте висококачествени затеняющую плат, тя се чувства дебела и мека, с естествена драпировкой, устойчиви на бръчки и 95% от сянката си, като ви предоставя лично пространство за преобличане. 【КОНСТРУКЦИЯ ПЪТЕКИ】Горната част на завесата, свързани с кърпа няколко пълзящи пръстени, че е трудозатратным, на тихо, удобно и бързо, както и гъвкава за използване. 【СИЛНА НОСЕЩА СПОСОБНОСТ на】Метална стоманена рама, силна дебелина на стената, ще издържи тежестта около 60 кг, не е деформиран лесно и има добра стабилност. 【Лекотата на монтажа】Здрава конструкция, всички компоненти и скоби могат да предотвратят разклащане или повреда на оборудването по време на транспортиране или използване.Кука гладък, гъвкав, лесно се простира и лесен за използване. 【ОБХВАТ】Мобилна стойка за примерочной подходящ за магазини за дрехи, молове, офиси и т.н.Той е много подходящ за временни тоалетни и употреба на открито в случай на природни бедствия. _BOS_ ФУНКЦИИ 1. Боя за сладкиши : технология на нано-боя, екологично чиста боя, висока температура за печене, зелена и здрава, здрава.2. Материал : рамка от ковано желязо, удебелени тръби, здрава и здрава носеща стена.3. Модерен дизайн, престижно атмосфера, инсталацията е проста, бърз и удобен.4. Широко използван за временно дял на самота навсякъде._BOS_ СГЪВАЕМА опаковка използваме сгъване, опаковане методи за намаляване на сблъсъците по време на транспортирането и да ви осигури по-безопасен опит за закупуване на _BOS_ ПАРАМЕТРИ на ПРОДУКТА Заглавие : преносим дрешник Материал завеса : высокоплотная затеняющая плат Материал на рамката : метал желязо-Размер на рамката : (дължина x широчина x височина)85x80x200cm, 100x95x200cm Било за монтаж на : да Отслабнете истина : 60 кг Тегло : 9 кг/10 кг _BOS_ Опаковка : завеса x1;Mnetal рамка x1;Монтаж на аксесоари x1; _BOS_ ATTENTIONAll продукти са приети в натура, и ще бъдат малки грешки, поради осветление, стрелба пиксела и други причини.Моля, в зависимост от самия продукт.

Спецификация

New

Избор на клиенти