.

.

New
Крафт-екологично чистата кафява хартия, Калъф за ръце и Защитно залепваща чанта-переноска, 26 x 14 x 29 см, 90 гр, 50 бр.

Крафт-екологично чистата кафява хартия, Калъф за ръце и Защитно залепваща чанта-переноска, 26 x 14 x 29 см, 90 гр, 50 бр.

BGN 35.87

Налично
Налично

Гаранция на производителя не може да се прилага. 100% хартия.Крафт хартиени торбички на 100% разтворим в природата и не вредят на околната среда.Растежа на младите дървета абсорбират CO2 от атмосферата и не отделят го в продължение на целия жизнен цикъл на хартиени торбички.Крафт хартиени торбички се произвеждат от дървесни влакна, които са естествени и годни за консумация ресурс.Устойчиви гори, засадени за тяхното производство; защитава биологичното разнообразие и екосистемата.Крафт хартиена торба помага за намаляване на замърсяването на пластмаса като добра алтернатива на пластмасови пакети.Рециклиране на отпадъци означава намаляване на емисиите и допринася за намаляване на последиците от изменението на климата.Хартиените торбички са идеални за модерното и устойчиво на потребителите начин на живот и са ясен показател екологичното съзнание на потребителите. 80% от потребителите смятат, че е по-приятно да се насладите на хартия, и да се докоснат до нея.Освен това, можете да безопасно транспортиране на вашите продукти, с помощта на тази чанта, която се извършва в съответствие с Правилата на хранителни продукти.

Спецификация

New

Избор на клиенти