.

.

New
Стенни Закачалки за дрехи, Златни Стелажи за изложбата на стоки, на Дрехи, които могат да се съхраняват, Ретро Индустриални Стелажи за дрехи Тръби, Търговски Металн?

Стенни Закачалки за дрехи, Златни Стелажи за изложбата на стоки, на Дрехи, които могат да се съхраняват, Ретро Индустриални Стелажи

BGN 12.80

Налично
Налично

1. Модерна метална закачалка : Тази витрина за дрехи е много здрава и устойчива.Тя е изработена от метален материал с висока твърдост, силна носещата способност, гладка обработка на боядисване на газопровода, антикоррозийную, може да бъде по-износостойким, а външния вид боя гладка.дълъг срок на експлоатация. 2. Многофункционална ползи : Тази индустриална часова дрехи на газопровода добавя допълнително висящи космос за вашите дрехи магазин или пералня, и соответствующа за съхранение на дрехи домочадца, магазини за дрехи и други търговски дисплеи дрехи. 3. Лесна инсталация : Много лесно да се създаде тази проста тръбна закачалка за дрехи.Всичките му части са подвижни.Просто е задължително да затегнете ги и ги инсталирайте на носещата стена. 4. Стенни закачалка за дрехи : Стенни конструкция може да се използва изцяло пространството на стената, може да се съхранява много дрехи и палто, организират и показване на вашите ежедневни или сезонни дрехи.Тези рафтове могат да записват и държат дрехите са чисти и спретнати, а също така да се мотае я в продължение на дълго време без бръчки. 5. Случайна фраза : Тази витрина за дрехи е с различни размери и модели за избор.Можете да създадете съответния ефект, който е подходящ за вас в съответствие с вашите пространство.Той има силен декоративен ефект и лесно се съчетава с различни стилове на помещенията.Този стилен полк ще пасва най-добре на вашия домашен декор.

Спецификация

New

Избор на клиенти